Εδώ ο Dunkman θα σας αναλύσει το πρωτοποριακό είδος παιξίματος στο ιντερνετικό στοίχημα.

Πρώτα απ’όλα γιατί ασχολούμαστε με το μπάσκετ κι όχι με το δημοφιλέστερο άθλημα στο κόσμο το ποδόσφαιρο;

Η απάντηση είναι απλή! Καθαρά από μαθηματικής άποψης αν προσέξετε ένας αγώνας μπάσκετ έχει 2 αποτελέσματα, οπότε ό,τι και να επιλέξεις έχεις 50% πιθανότητα κέρδους. Αντίθετα ένας ποδοσφαιρικός αγώνας έχει 3 πιθανά αποτελέσματα, οπότε οι μαθηματικές σου πιθανότητες μειώνονται στο 33,3%… Νομίζω ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη… Φανταστείτε πόσο γίνεται το ποσοστό αυτό όταν επιλέγουμε να παίξουμε μία δυάδα ή και μία τριάδα… Για παραπάνω δεν το συζητάω.

Αν λοιπόν επιλέξουμε στην τύχη έχουμε 50% πιθανότητα κέρδους σε ένα μπασκετικό αγώνα. Τώρα συνυπολογίστε τη γνώμη ενός ειδικού που έχει εικόνα όλων των ομάδων, που ενημερώνεται καθημερινά για τα νέα, πόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας! Για μένα είναι σαν να παίζουμε 80-20 σε πιθανότητες επιτυχίας!

Τι παίζουμε όμως; Σημεία, όβερ, ειδικά, περιόδους, χάντικαπ;;;

Οι εταιρίες θέλουν να μπερδεύουν τους παίκτες, ώστε να ασχολούνται με όσο περισσότερα στοιχήματα και να χάνεται ο έλεγχος. Εμείς εδώ ασχολούμαστε με σημεία και έξτρα χάντικαπ! Φέρνουμε δηλαδή το ματς στα μέτρα μας.Σκοπός μας είναι ο διπλασιασμός σε κάθε δελτίο και όχι να πιάσουμε το τζόκερ…

Ένας αγώνας μπάσκετ έχει μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ. Μια ομάδα μπορεί να χάνει με 10 πόντους διαφορά και σε 2 λεπτά να είναι στα ίσα. Όταν όμως μια ομάδα είναι π.χ. με 10 μπροστά η απόδοση της ομάδας που βρίσκεται πίσω στο σκορ έχει εκτοξευτεί σε αποδόσεις 3-4-5 και πολύ παραπάνω ανάλογα με τη δυναμική κι ανάλογα με το λεπτό του αγώνα. Εμείς τώρα αν βλέπουμε πιθανή ανατροπή ποντάρουμε στην ομάδα που χανει π.χ. ότι ποντάρουμε 10€ σε μία ομάδα που δίνει απόδοση νίκης στο 5. Αν αυτή η ομάδα πλησιάσει, η εταιρία μας δίνει τη δυνατότητα να κλείσουμε το δελτίο μας! Εκεί που με 10 θα κερδίζαμε στο τέλος 50 αν κέρδιζε η ομάδα που επιλέξαμε εφόσον μειώσει μπορεί να μας δίνει 15-20-25€, εμείς εκεί κλείνουμε το στοίχημα κι ας κερδίσει όποιος θέλει!!! Επίσης μετά μπορεί να μείνει ξανά πίσω στο σκορ και να την ξαναπαίξουμε… Μπορούμε εύκολα κι απλά από έναν αγώνα να πληρωθούμε 2-3 ή και παραπάνω φορές…

Πάμε τώρα και στα ερωτήματα που θα έχετε οι περισσότυεροι.Πόσο πρέπει να είναι η κάβα μου? Πόσο πρέπει να ποντάρω σε κάθε ματς? Πότε να κάνω cash out?Είναι λογικά ερωτήματα αυτά για τον καθένα και εδώ θα σας δώσουμε οδηγίες για όλα!!!

Πρώτα απ όλα εδω παίζουμε live μονά παιχνίδια μπασκετ και μόνο!!!Επίσης παίζουμε πάντα με παντα σταθερο ποντάρισμα και κάνουμε πάντα μα πάντα cash out τα δελτία μας δηλαδή δεν περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα αλλά πληρωνόμαστε μέσα στο ματς!Οπότε ξεκινώντας με αυτά σαν χρυσους κανόνες του συστήματος μας προσαρμόζουμε και τη κάβα μας.Ανάλογα τι σταθερό ποντάρισμα θέλετε να έχετε η κάβα πάει επι 20.Δηλαδή αν κάποιος θέλει να παίζει 10ε το ματς πρέπει να έχει κάβα 200ευρω.Βάζει δηλαδή στην εταιρία στοιχηματισμού 200ευρω και παίζει κάθε ματς που δίνω 10ε για όλο το μήνα!!!Τέλος του μήνα κάνει τον απολογισμό του κι αν θέλει να αυξήσει ποντάρισμα πρέπει να αυξήσει και την κάβα του ανάλογα.Αν θέλει τον επόμενο μήνα να παίζει 20ευρω το ματς πρέπει να έχει κάβα 400ευρω κ.ο.κ.Εμεις προτείνουμε να έχετε το ίδιο σταθερό ποντάρισμα όλο τον μήνα άσχετα αν κερδίζετε ή χάνετε και στο τέλος του μήνα βλέπουμε τι κάναμε.Δεν βγαίνουν ποτέ συμπεράσματα μέσα σε 2-3 μέρες ή μια βδομάδα…Για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα για την αποδοτικότητα του συστήματος πρέπει να το ακολουθήσει όπως ακριβώς λέμε τουλαχιστον για ένα μήνα οπου θα έχει σίγουρα ΚΕΡΔΟΣ!!!

Γιατί όμως λέμε 20 πονταρίσματα κι όχι λιγότερα?Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος κι έχουμε την απάντηση.

Κάθε μέρα δίνουμε πολλά ματς και μπορεί να έχουμε σερί νικών ή ηττών αλλα εμάς μας νοιάζει να έχουμε θετικό πρόσημο στο τέλος.Μπορεί όμως να κάνουμε και 10 σερί ήττες στη σειρά που σημαίνει ότι αν κάποιος είχε μικρή κάβα θα τερμάτιζε κι αν μετά ερχόταν ένα σερί νικών όπως έχει γίνει πολλές φορές κατα τη διάρκεια της χρονιάς δε θα μπορούσε να τα παίξει επειδή θα τα χε χάσει όλα προηγουμένως!!!Είναι πάρα πολυ σημαντική παράμετρος το ποσό της κάβας μας και πως το διαχειριζόμαστε και κάνει όλη την διαφορά!!Ούτε αν χάσουμε 10 ματς αλλάζετε σταθερό ποντάρισμα αλλά ούτε αν κερδίσουμε 10 σερί!Κάνετε όπως ακριβώς είπαμε για να έχετε στο τέλος του μήνα Κέρδος!!!!

Ο σκοπός μας είναι το Κέρδος κι απο δω με αυτό το σύστημα , καθημερινές οδηγίες στοιχηματισμού με μικρά τιπς που κάνουν την διαφορά και τις ειδήσεις μας που δίνουν σημεία χρυσάφι εγγυούμαστε ότι θα βγάζετε απο το χόμπυ σας ένα δεύτερο μισθό!!!Πλούσιοι δε θα γίνεται αλλά όσο περίργο κι αν φαίνεται σε μερικούς απο δω θα έχετε παίζοντας όπως λέμε ένα δευτερο μηνιάτικο στο σπίτι σας!!!

Παίζουμε χρηματιστηριακά!!! Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο μπάσκετ που οι διακυμάνσεις είναι μεγάλες και οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς!!!

Είναι ότι πιο πρωτοπορειακό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο στοιχηματικό κόσμο και το έχω εδώ για σας!!!

Σας δίνω ένα πιο αναλυτικό παράδειγμα:

Έχουμε τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια και η νίκη της Μπαρτσελόνα πριν το ματς είναι στο 1,40… Ξεκινάει το ματς και η Μπασκόνια είναι μπροστά στο ημίχρονο με 10 ποντους… Η νίκη της Μπαρτσελόνα τώρα μας δίνεται στο 4…

1η Εκδοχή

Πιστεύουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα μειώσει, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να κερδίσει… Ποντάρουμε 10€ στο 4…. Το ματς συνεχίζεται κι η Μπαρτσελόνα χανει με 2… Τώρα η νίκη της έχει πάει στο 1,70… Η στοιχηματική εταιρία μας λέει ότι αν θέλουμε κλείνουμε το στοίχημα μας και μας δίνει 25€… Εμείς κάνουμε cash out κι έχουμε πάει ΤΑΜΕΙΟ χωρίς να μας ενδιαφέρει ο νικητής!!! Τώρα το πότε θα κάνετε cash out είναι δική σας επιλογή… Εγώ προτείνω όταν μας δίνει το κεφάλαιο μας +70-100% κέρδος να πουλάμε το δελτίο και τέλος είμαστε κερδισμένοι… Είναι σαν να πιάνουμε εύκολα κι απλά μια απόδοση 1,70-2…

2η Εκδοχη

Αν πιστεύουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα το γυρίσει και θα πάρει και το ματς σπάμε το ποντάρισμα μας σε 2 δελτια! Παίζουμε δηλαδή στο 4 απόδοση 2 δελτία των 5€. Αυτό γιατί γίνεται? Όταν η Μπαρτσελόνα μειώσει στο σημείο που το δελτίο μας δίνει διπλασιασμό, δηλαδή 10€ κάνουμε cash out το ένα δελτίο κι έτσι έχουμε πάρει πίσω το κεφάλαιο μας!!! Το άλλο δελτίο το αφήνουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε όλα τα χρήματα!!! Βέβαια αν η Μπάρτσα πέσει στο 1,10 καλό είναι να κάνετε και το άλλο δελτίο cash out και να μην περιμένετε να λήξει, γιατί σας δίνει εκείνη τη στιγμή σχεδόν όλο το κέρδος… Δεν αξίζει να ρισκάρουμε στο μπάσκετ, γιατί μπορεί να γίνουν πολλά σε 1 λεπτό ακόμα και σε λίγα δευτερόλεπτα!!! Πιστεύω να το καταλάβατε αυτό και πως λειτουργεί! Τώρα όταν ένας αγώνας είναι ντέρμπι και υπάρχουν πολλές εναλλαγές στο σκορ, συνάμα θα υπάρχουν και πολλές εναλλαγές στις αποδόσεις κι εκεί μπορούμε να τους πάρουμε πάλι πολλά. Αυτό συμβαίνει συνήθως στη τελευταία περίοδο. Εφόσον παίζεται στο καλάθι το ματς οι αποδόσεις θα κυμαίνονται στο 1,60-2,25 κι όταν μπει ένα καλάθι οι ίδιες απ’ την ανάποδη. Τι κάνουμε τώρα εμείς; Ποντάρουμε στο 2,25 και μόλις πάει 1,60 cash out… Μετά ποντάρουμε στο 2,25 της άλλης ομάδας και μόλις πάει 1,60 πάλι cash out κ.ο.κ. Αυτό βέβαια είναι για πιο προχωρημένους παίκτες, αλλά για κάθε live σημείο που σας δίνω θα υπάρχουν και οδηγίες για το τι κάνουμε… Θα τα μάθετε όλα στη πορεία, απλά εδώ προσπαθώ να σας βάλω στο κλίμα! Εν κατακλείδι, στόχος μας με τις δυάδες ο διπλασιασμός και λίγο παραπάνω αν παίξουμε τριάδες και στο live πάλι διπλασιασμός, αλλά και εκτόξευση γιατί οι περισσότερες αποδόσεις που παίζουμε είναι πάνω από 5…

Σκοπός του Dunkman είναι να καταφέρουμε από το στοίχημα να βγάζουμε άλλο ένα μηνιάτικο που θα βοηθήσει όλους πάρα πολύ αυτές τις δύσκολες εποχές!!!