Εδώ ο Dunkman θα σας αναλύσει το πρωτοποριακό είδος παιξίματος για να βγάζετε κέρδος και μόνο!!!

Πρώτα απ’όλα γιατί ασχολούμαστε με το μπάσκετ κι όχι με το δημοφιλέστερο άθλημα στο κόσμο το ποδόσφαιρο;

Η απάντηση είναι απλή! Καθαρά από μαθηματικής άποψης αν προσέξετε ένας αγώνας μπάσκετ έχει 2 αποτελέσματα, οπότε ό,τι και να επιλέξεις έχεις 50% πιθανότητα κέρδους. Αντίθετα ένας ποδοσφαιρικός αγώνας έχει 3 πιθανά αποτελέσματα, οπότε οι μαθηματικές σου πιθανότητες μειώνονται στο 33,3%… Φαίνεται ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη… Φανταστείτε πόσο γίνεται το ποσοστό αυτό όταν επιλέγουμε να παίξουμε μία δυάδα ή και μία τριάδα… Για παραπάνω δεν το συζητάω.

Αν λοιπόν επιλέξουμε στην τύχη έχουμε 50% πιθανότητα κέρδους σε ένα μπασκετικό αγώνα. Τώρα συνυπολογίστε τη γνώμη ενός ειδικού που έχει εικόνα όλων των ομάδων, που ενημερώνεται καθημερινά για τα νέα, πόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας! Για μένα είναι σαν να παίζουμε 80-20 σε πιθανότητες επιτυχίας!

Τι παίζουμε όμως; Σημεία, όβερ, ειδικά, περιόδους, χάντικαπ;;;

Ένας αγώνας μπάσκετ έχει μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ. Μια ομάδα μπορεί να χάνει με 10 πόντους διαφορά και σε 2 λεπτά να είναι στα ίσα. Γι αυτο κι εμείς ποντάρουμε κυρίως στο live με σκοπό να πάρουμε cash out μέσα στο ματς και να πάμε ταμείο χωρίς αν περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα! Παίζοντας σε εταιρίες που έχουν το auto cash out ρυθμίζουμε το ματς με το που το ποντάρουμε που θέλουμε να κλείσει και τέλος δεν ξανασχολούμαστε! Όταν παίζουμε σημείο χάντικαπ που η απόδοση είναι 1,80-1,90 βάζουμε auto cash out στο 1,65 απόδοση κέρδους να κλείσει το στοίχημα μας. Για παράδειγμα αν παίξουμε μία απόδοση 1,86 με 10ε ποντάρισμα θα βάλουμε auto cash out στα 16,5 ευρώ που σημαίνει που θα μας πληρώσει σύμφωνα με την διακύμανση των αποδόσεων όταν φτάσει 16,5 ευρώ και πάνω. Αν το ματς πάει οριακά και η διακύμανση των αποδόσεων δεν δώσει cash out στη τιμή που επιλέξαμε θα το πληρωθούμε ολόκληρο ή θα το χάσουμε ανάλογα το αποτέλεσμα.

Πάμε τώρα και στα ερωτήματα που θα έχετε οι περισσότεροι.Πόσο πρέπει να είναι η κάβα μου? Τι ποσό να βάζω σε κάθε ματς? Πότε να κάνω cash out?Είναι λογικά ερωτήματα αυτά για τον καθένα και εδώ θα σας δώσουμε οδηγίες για όλα!!!

Πρώτα απ όλα εδω παίζουμε live μονά παιχνίδια μπασκετ και μόνο!!!Επίσης παίζουμε πάντα με παντα σταθερο ποντάρισμα και κάνουμε πάντα μα πάντα cash out τα δελτία μας δηλαδή δεν περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα αλλά πληρωνόμαστε μέσα στο ματς! Οπότε ξεκινώντας με αυτά σαν χρυσους κανόνες του συστήματος μας προσαρμόζουμε και τη κάβα μας.Ανάλογα τι σταθερό ποντάρισμα θέλετε να έχετε η κάβα πάει επι 20.Δηλαδή αν κάποιος θέλει να παίζει 10 ε το ματς πρέπει να έχει κάβα 200 ευρώ. Βάζει δηλαδή στην εταιρία  200 ευρώ και παίζει κάθε ματς που δίνω 10 ε για όλο το μήνα!!! Τέλος του μήνα κάνει τον απολογισμό του κι αν θέλει να αυξήσει ποντάρισμα πρέπει να αυξήσει και την κάβα του ανάλογα. Αν θέλει τον επόμενο μήνα να παίζει 20ευρω το ματς πρέπει να έχει κάβα 400ευρώ κ.ο.κ. Εμείς προτείνουμε να έχετε το ίδιο σταθερό ποντάρισμα όλο τον μήνα άσχετα αν κερδίζετε ή χάνετε και στο τέλος του μήνα βλέπουμε τι κάναμε. Δεν βγαίνουν ποτέ συμπεράσματα μέσα σε 2-3 μέρες ή μια βδομάδα… Για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα για την αποδοτικότητα του συστήματος πρέπει να το ακολουθήσει όπως ακριβώς λέμε τουλάχιστον για ένα μήνα όπου θα έχει σίγουρα ΚΕΡΔΟΣ!!!

Γιατί όμως λέμε 20 πονταρίσματα κι όχι λιγότερα? Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος κι έχουμε την απάντηση.

Κάθε μέρα δίνουμε πολλά ματς και μπορεί να έχουμε σερί νικών ή ηττών αλλά εμάς μας νοιάζει να έχουμε θετικό πρόσημο στο τέλος. Μπορεί όμως να κάνουμε και 10 σερί ήττες στη σειρά που σημαίνει ότι αν κάποιος είχε μικρή κάβα θα τερμάτιζε κι αν μετά ερχόταν ένα σερί νικών όπως έχει γίνει πολλές φορές κατα τη διάρκεια της χρονιάς δε θα μπορούσε να τα παίξει επειδή θα τα είχε χάσει όλα προηγουμένως!!! Είναι πάρα πολύ σημαντική παράμετρος το ποσό της κάβας μας και πως το διαχειριζόμαστε και κάνει όλη την διαφορά!!Ούτε αν χάσουμε 10 ματς αλλάζετε σταθερό ποντάρισμα αλλά ούτε αν κερδίσουμε 10 σερί! Κάνετε όπως ακριβώς είπαμε για να έχετε στο τέλος του μήνα Κέρδος!!!!

Ο σκοπός μας είναι το Κέρδος κι από εδώ με αυτό το σύστημα , καθημερινές οδηγίες με μικρά τιπς που κάνουν την διαφορά και τις ειδήσεις μας που δίνουν σημεία χρυσάφι εγγυούμαστε ότι θα βγάζετε από το χόμπυ σας ένα δεύτερο μισθό!!! Πλούσιοι δε θα γίνεται αλλά όσο περίεργο κι αν φαίνεται σε μερικούς από δω θα έχετε παίζοντας όπως λέμε ένα δεύτερο μηνιάτικο στο σπίτι σας!!!

Παίζουμε χρηματιστηριακά!!! Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο μπάσκετ που οι διακυμάνσεις είναι μεγάλες και οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς!!!

Είναι ότι πιο πρωτοπορειακό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κόσμο και το έχω εδώ για σας!!!

Σας δίνω ένα πιο αναλυτικό παράδειγμα:

Έχουμε τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια και η νίκη της Μπαρτσελόνα πριν το ματς είναι στο 1,40… Ξεκινάει το ματς και η Μπασκόνια είναι μπροστά στο ημίχρονο με 10 ποντους… Η νίκη της Μπαρτσελόνα τώρα μας δίνεται στο 4 και το χάντικαπ στο +8,5.

Αν δω ότι έχει value η νίκη της Μπαρτσελόνα θα σας πω ενα ποντάρισμα στη νίκη της και θα βάλετε auto cash out στα διπλά εκτός αν σας γράψω κάτι άλλο στο άρθρο. Αν πιστεύω ότι θα μειώσει και θα γίνει ντέρμπι και δε θα χάσει πάνω από 8 θα σας πω να ποντάρετε το +8,5 σε απόδοση 1,80-1,90 είναι συνήθως τα χάντικαπ και θα βάλετε auto cash out στο 1,65 απόδοση κέρδους. Αυτή είναι η τιμή κλειδί μετά από πολλές μελέτες που δίνει πιο εύκολα σαν cash out η bet365. Έτσι εμείς θέλουμε να πληρωθούμε μέσα στο ματς αδιαφορώντας για το τελικό αποτέλεσμα. Θέλουμε μία ανάκαμψη της ομάδας που είναι πίσω στο σκόρ για να πληρωθούμε απλά και όμορφα!

Σκοπός του Dunkman είναι να καταφέρουμε να βγάζουμε άλλο ένα μηνιάτικο που θα βοηθήσει όλους πάρα πολύ αυτές τις δύσκολες εποχές!!!