Για να μην χάνετε κανένα τιπ και να λαμβάνετε άμεσα ειδοποιήσεις για όσα ματς προτείνουμε κάντε Join στο group μας στο TELEGRAM.

Αναλυτικές οδηγίες:

  1. Κατεβάζετε από το app store του κινητού σας την εφαρμογή telegram ή εάν συνδέεστε από υπολογιστή, κατεβάζετε το πρόγραμμα της telegram από εδώ.
  2. Kάνετε αναζήτηση το γκρουπ μας dunkmantips και κάνετε join σε αυτο! Το γκρουπ είναι αυτό που έχει το σήμα του σάιτ.Αν δε σας το βγάζει αμέσως πηγαίντε chats κατω κάτω και μετά αναζήτηση dunkmantips.Σε περίπτωση που δε μπορείτε να το βρείτε, τότε πατήστε το: https://t.me/dunkmantips θα σας εμφανίσει το channel μας άμεσα.
    Σε αυτό το γκρουπ δε μπορείτε να στείλετε μηνύματα αλλά όποτε στέλνω ματς θα χτυπάει ειδοποίηση στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας και πατώντας το λινκ που θα βλέπετε στο γκρουπ θα σας ανοίγει το site όπου κάνοντας σύνδεση εφόσον είστε συνδρομητής θα εμφανίζεται το τιπ.
    Για να μην κάνετε κάθε φορά σύνδεση καλό θα είναι να είστε συνδεδεμένοι και να έχετε το telegram ανοικτό στο παρασκήνιο!
  3. Προσοχή να έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη συσκευή σας ώστε ότι τιπ δίνουμε να σας έρχεται ειδοποίηση.
  4. Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] και θα σας απαντήσουμε άμεσα.