Καλημέρα σε όλους μετά από άλλη μία ημέρα με ταμεία και στα FREE TIPS!!! Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα

Ξεκινάω από Ισπανία και την Ομπραντόριο η οποία έχει 3 βασικές απουσίες!!! Ο Αμερικάνος Ουάσιγκτον έφυγε από την ομάδα και οι Χάουαρντ και Μεντόζα είναι εκτός οπότε χωρίς 3 γκαρντ η Ομπραντόριο!!! Ο Fernando Zurbiggen θα είναι ο μόνος άσσος της ομάδας και τον έχω επιλέξει όβερ 4,5 ασσίστ στο 1,90 στη στοίχιμαν. Στο προηγούμενο ματς που η Ομπραντόριο είχε τις ίδιες απουσίες έδωσε 9 ασσίστ!!! Αξία και από τα εναλλακτικά ειδικά παικτών της στοίχιμαν οι 7+ ασσίστ του στο 4,60. Στην Ισπανία παίζουν σε γρήγορο τέμπο οι ομάδες κι αυτό βοηθάει το σημείο μας και στην ουσία είναι ο μόνος πόιντ γκαρντ της ομάδας!

Πάμε και στα δικά μας στο ματς Μαρούσι – Καρδίτσα έχω επιλέξει ένα bet builder ξανά από εναλλακτικά ειδικά παικτών Shaq Buchanan της Καρδίτσας 12+ πόντοι + Isaiah Briscoe του Αμαρουσίου 11+ πόντοι μας βγάζει 2,22 απόδοση! Παίζουμε τον ηγέτη της Καρδίτσας στην ουσία που θα πάρει τις περισσότερες προσπάθειες και τον Briscoe που μας έδειξε πως ήρθε για να σκοράρει! Παίρνει αρκετές προσπάθειες και το συν είναι ότι και οι 2 παίκτες μας κερδίζουν φάουλ και θα εκτελέσουν και ελεύθερες βολές!

Αυτά για την ώρα αν προκείψει κάτι ακόμη θα δωθεί στο γκρούπ μας στο τέλεγκραμ κατ ευθείαν γι αυτό όποιος θέλει να μη χάνει ούτε free να κάνει join εδώ  https://t.me/dunkmantips 100