Καλό μήνα σε όλους με υγεία και καλά κέρδη!!! Σαρώσαμε τον Οκτώβριο με +2.500 στο VIP μας κέρδη και +1.335 στο ΝΒΑ μέσα σε 4 ημέρες!!! Τρομερά πράγματα έγιναν τον Οκτώβριο συν πόσα free ταμεία σας μοιράσαμε άπλετα! Πάμε τώρα νέος μήνας νέοι στόχοι να βγάλουμε ακόμη περισσότερα επενδύοντας σωστά και με σύστημα! Πάμε στα σηεμρινά σημεία που σε λίγο ξεκινούν…

Στο Eurocup έχω ξεχωρίσει 2 παίκτες της Σλάσκ τον Μίλετιτς όβερ 12,5 πόντους στο 1,70 και τον Kulvietis 9+ πόντοι στο 1,57 στοιχιμαν. Ο παίκτες έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να παίξουν καλά στα Ευρωπαικά παιχνίδια γιατί τους βλέπουν περισσότερα μάτια πόσο μάλλον κόντρα σε Ισπανική ομάδα. Το επίπεδο του Μίλετιτς είναι για κάτι πολύ καλύτερο από την Σλασκ και μπορεί να βάλει και 20 πόντους αν τροφοδοτηθεί γιατί αγωνίζεται στη θέση του σέντερ , έχει όμως και σουτ από το τρίποντο. Ο Kulvietis παίρνει πάρα πολλές προσπάθειες και παίζει σταθερά 30+ λεπτά σε κάθε ματς.

Από Γκραν Κανάρια μάρεσει ο Αλμπισί 4+ ασσίστ στο 1,47 μπορεί να συνδυαστεί με κάτι ακόμη. Είναι δημιουργικό πόιντ γκαρντ κι όχι σκόρερ , βατό να δώσει 4 ασσίστ.

Αυτά έχουμε για σήμερα και αύριο Euroleague!!! Γεμάτο πρόγραμμα μέρα νύχτα! Περιμένουμε να δούμε στον Πάοκ αν θα αγωνιστούν οι Μακνις και Τσαιρέλης. Αν δεν αγωνιστούν θα δώσουμε ειδικό παίκτη στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ κατ ευθείαν γι αυτό να έχετε κανει join στο γκρουπ για να πάρετε ειδοποίηση.