Καλησπέρα σε όλους πολύ καλά τα πήγαμε στην ανάλυση του ντέρμπι χτες αλλά οι παίκτες μας δεν ήταν εύστοχοι. Το under στις ασσίστ του Σλούκα βγήκε , είπαμε θα πάρει πολλά τρίποντα κι έκανε 0/6!!! Όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο η επιλογή μας είναι σωστή γιατί ο παίκτης μας πήρε τα σούτ αλλά ήταν άστοχος. Δε μπορούμε κάθε μέρα να πιάνουμε όλους τους παίκτες θα ήταν αφύσικο αλλά παίζοντας σωστά με το σύστημα μας κάθε μήνα θα έχουμε κέρδος!

Πάμε τώρα στα σημερινά σημεία ξεκινώντας από το ματς της Τρέντο με την Τουρκ Τέλεκομ για το Eurocup. Εδώ η Τουρκ έχει τον παικταρά Wallace που είναι ο ηγέτης της και παίζει το περισσότερο χρόνο απ όλους καθώς παίρνει και τις περισσότερες προσπάθειες. Στα εναλλακτικά ειδικά παικτών στοιχιμαν 14+ πόντοι του στο 1,65 και μπορεί να παιχτεί είτε μόνο του είτε να συνδυαστεί με το 4+ ασσίστ του Hubb της Τρέντο αλλά και ο Hubb μπορεί να παιχτεί μόνος του στο 5+ ασσίστ! Έχουμε τους 2 πόιντ γκαρντ κι ο Hubb είναι πιο δημιουργικός ενώ ο Wallace περισσότερο σκόρερ.

Πάμε στο ματς του Προμηθέα κόντρα στη Ρίτας για το Τσαμπιονς Λιγκ. Έχω επιλέξει τον Cowan του Προμηθέα under 14,5 πόντους στο 1,86 στοιχιμαν. Οκ βάζει πόντους ο Cowan αλλά σήμερα κόντρα στη Ρίτας δε νομίζω να μπορεί να κερδίσει τόσα φάουλ διότι οι περισσότεροι πόντοι του είναι από βολές. Συν ότι ο προπονητής του Προμηθέα Παπαθεοδώρου μοιράζει το χρόνο σε Hale και Cowan και δε θα αγωνιστεί πάνω από 25 λεπτά θεωρώ.

Τέλος από Οστάνδη έχω ένα μικρό σημείο που μπορείτε να το συνδυάσετε με κάτι άλλο Pierre Gillet 9+ πόντοι στο 1,40. Ο αρχηγός της Οστάνδης παίρνει 10+ σουτ σε κάθε ματς , τα μισά τρίποντα και παίζει το περισσότερο χρόνο απ όλους. Αυτό το 1,40 μπορεί να συνδυαστεί με κάτι ακόμη. Ισως με το under 2,5 εύστοχα τρίποντα του συμπαίκτη του Damien Lamar Jefferson στο 1,40 κι αυτό. δε καταλαβαίνω αυτό το line ίσως επειδή κόντρα στη Καρσίγιακα είχε 3/4 αλλά σε κανένα άλλο ματς πρωταθλήματςο δεν έχει σημειώσει 3 εύστοχα τρίποντα κι ούτε θα πάρει πάνω από 3-4 προσπάθειες! Τώρα αν μπει και κάνει 3/3 χαλάλι του.

Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!