Επανερχόμαστε με free tips και θα έχουμε κι αύριο και μεθαύριο με Euroleague!!!

Ξεκινάω με Τσαμπιονς Λιγκ και το ματς της ΑΕΚ όπου έχω ξεχωρίσει τον Ραντλ όβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα στο 1,75. Δείχνει να έχει βρει το ρόλο του στα τελευταία ματς ο Ραντλ και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κόντρα στη Σάσσαρι είχε 5/7 τρίποντα και κόντρα στη Καρδίτσα 5/7!!! Παίρνει 5-8 σουτ σε κάθε ματς και θέλουμε να βάλιε 2 για να πληρωθούμε! Αν δε πέσουμε στη μέρα που τα σπάει θα μας πάει ταμείο!

Από το ματς της Μπενφίκα με την Χάποελ έχω επιλέξει τον σέντερ της Μπενφίκα Κάρτερ 10+ πόντοι στο 1,52 και μπορεί να συνδυαστεί σε μία δυάδα με κάτι ακόμη παρόμοιας απόδοσης που θα δώσουμε παρακάτω. Δυνατός σέντερ , καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι και πιστεύω έχει προβάδισμα απέναντι στον πιο αδύναμο σωματικά αλλά ψηλότερο Hawkins.

Πάμε στο Eurocup και το ματς Παρί – Χάποελ όπου υπάρχει σημαντική είδηση! Ο Κόβαν Μπράουν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα στο παρελθόν κατά 90% ειναι εκτός που σημαίνει ένα γκαρντ μείον για την Χάποελ! Αυτό σημαίνει πως Ανγκόλα και Munford θα πάρουν τις περισσότερες προσπάθειες γιατί μένουν και οι περιπου 10-15 προσπάθειες που έπαιρνε ο Μπράουν! Οβερ 13,5 όντοι Ανγκόλα στο 1,95 είναι εξαιρετική απόδοση και Munford 15+ στο 1,53 δυάδα με κάτι άλλο ή 17+ στο 1,87 μονό!

Τέλος πάμε στη Σλάσκ και θα ξαναεπιλέξω τον Kulvietis 8+ πόντοι στο 1,65. Το γνωρίζω ότι πάντα τον χάνουμε αλλά όποτε τον επιλέξαμε τα χει σπάσει στη κυριολεξία!!! Παίρνει 10 σουτ σε κάθε ματς και σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος μόνο σε ένα έχει σημειώσει 9 πόντους και σε όλα τα υπόλοιπα 10+! Βάση αυτά που βλέπουμε και τις προσπάθειες που παίρνει είναι value σημείο! Τώρα αν τα σπάσει πάλι εμείς παίξαμε σωστά!

Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!