Καλησπέρα σε όλους με 2/3 free tips χτες και πάλι θετικό πρόσημο!!! Χαμός στο σάιτ μας με πολλά ταμεία και πανικός το βράδυ!!!. Υπάρχουν τα αναλυτικά στατιστικά στο σάιτ μας για να βλέπετε ματς προς ματς ότι δίνουμε και να κρατάμε κάβα ώστε να ξέρουμε πως πάμε κάθε μήνα! Το αποτέλεσμα μαγικό αφού 10/10 μήνες έχουμε κέρδος το 2023!!!

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια με Euroleague και θα ξεκινήσω με έναν παίκτη της Άλμπα τον Matteo Spagnolo 3+ ασσίστ στο 1,57 και 4+ στο 2,47 κι αξίζει και λίγα το 5+ ασσίστ στο 4,30! Πολύ υψηλές αποδόσεις για έναν παίκτη που στο προηγούμενο ματς είχε 6 ασσίστ και στου πρωταθλήματος είχε 8! Δεν έχει πέσει σε ματς της Euroleague κάτω από 2 ασσίστ οπότε αυτές οι αποδόσεις είναι value! Tα σημεία αυτά τα βρίσκουμε στα εναλλακτικά lines παικτών στη στοιχιμαν.

Τωρα έχω κάποιες μικρά σε αποδόσεις σημεία που αφορά την κατηγορία κλεψίματα! Τζόουνς από Βαλένθια under 2,5 κλεψίματα στο 1,45 και Brandon Davies under 1,5 κλερψίματα στο 1,40 από την ίδια ομάδα καθώς και Πίτερς του Ολυμπιακού under 1,5 κλεψίματα στο 1,40! Δεν είναι εύκολο το κλέψιμο και πιστεύω ότι δύσκολα κάποιος παίκτης από τους παραπάνω θα κάνει όβερ. Βάση των αριθμών τους στα προηγούμενα ματς σπάνια σπάει αυτό το σημείο! τα σημεία όλα είναι από στοιχιμαν.

Αυτά είναι τα σημερινά μας σημεία και καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!