Πολύ καλά και χτες στα FREE TIPS που τα πάμε εξαιρετικά! Σε όλες τις υπηρεσίες μας και στα free tips έχουμε κέρδος κάτι μοναδικό αλλά πάντα με σύστημα και πλάνο!!! Δε θα χάσουμε ποτέ όσο έχουμε σωστή τακτική και παίζουμε έτσι παρά μόνο θα έχουμε κέρδη πότε περισσότερα πότε λιγότερα. Πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά ματς της Euroleague

Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που θα έχει τη σημαντική απουσία του Λαπροβίτολα η Μπάρτσα. Οι συνδρομητές μας ενημερώθηκαν αμέσως πριν καν βγει στα media η απουσία και επιλέξαμε Σατοράνσυ συνδρομητικά σε πολύ χαμηλά line , τώρα δεν έχει αξία ο συγκεκριμένος παίκτης στα νέα line pου έβαλαν. Γι αυτό υπάρχει η συνδρομή εδώ για να έχετε ειδήσεις πρώτοι και επιλογή σημείων που είναι λάθος! Έχω επιλέξει απο στοίχιμαν τον Γιοκουμπάιτις 4+ ασσίστ στο 1,42 που μπορείτε να το βάλετε δυάδα με κάποιο άλλο μικρό που θα δώσουμε παρακάτω και πόντοι 8+ στο 2,02 απόδοση! Πλέον αυτός κι ο Σατοράνσκυ θα είναι τα 2 γκαρντ της ομάδας και πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες και στην οργάνωση και στην εκτέλεση! Θα αγωνιστούν παραπάνω χρόνο από το κανονικό και πρέπει να μας πληρώσουν!

Στο μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου έχουμε για τον Αστέρα την απουσία του Νέντοβιτς και ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας Σφαιρόπουλου! Πιστεύω ότι με Σφαιρόπουλο ο Τεόντοσιτς θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πρωτοβουλίες. 7+ πόντοι Τεόντοσιτς στο 1,65 και 4+ ασσίστ στο 1,42 μπορούν να συνδυαστούν μαζί ή με κάτι άλλο όποιο σας αρέσει από τα 2. Περιμένω τον Πάντερ κάποια στιγμή να ξεμπουκώσει και να βάλει τρίποντο και θα επιλέξω το όβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα στο 1,75. Είναι ένα ματς που πρέπει να βγει μπροστά.

Τέλος έχω κάποια σημεία με μικρές αποδόσεις από Αλμπα Τίεμαν under 1,5 κλεψίματα στο 1,45 και από Μονακό Ντοντα Χολ under 1,5 κοψίματα στο 1,35 που μπορούν να μπουν σαν δυάδα. Αυτά για σήμερα πάμε για νέα ταμεία!!!