1 Μήνας Wolf Bets

40/ Μήνα
  • Πρόσβαση στο Telegram Group Wolf Bets
  • πακέτο συνδρομής για 1 μήνα
  • Κερδίζετε 10 €!!

3 Μήνες Wolf Bets

100/ 3μηνο
  • Πρόσβαση στο Telegram Group Wolf Bets
  • πακέτο συνδρομής για 3 μήνες
  • Κερδίζετε 50 €!!

Τι περιλαμβάνει η συνδρομή;

Αυτό το πακέτο συνδρομής περιλαμβάνει αρχικά σημεία κυρίως over / under που βγαίνουν από ένα καινοτόμο πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει και δεν υπάρχει πουθενά αλλού!!! Κάτι νέο στο χώρο για την νίκη κόντρα στις εταιρίες που μας βγάζει κάθε μήνα ΚΕΡΔΟΣ!!! Όλα τα σημεία είναι pre game κι όχι live!

Τι πρόγραμμα είναι όμως αυτό?

Έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα μετά από παρά πολύ κόπο και τεχνογνωσία που περιέχει τα στατιστικά όλων των προπονητών , παιχτών και των ομάδων την τελευταία 5ετια και βάση αυτών βγαίνουν κάποια σημεία σύμφωνα με τα αρχικά lines των εταιριών όπου γίνονται πολλά λάθη!Ανανεώνεται συνεχώς και η βάση δεδομένων του μεγαλώνει!

Μπορεί να πέφτουμε σε σημεία απόδοσης 1,80 αλλά μπορεί και σε χαμηλότερες τιμές!Εδώ θα δίνουμε τα πιο δυνατά βάση του προγράμματος (το οποίο περιέχει τεράστια database) και σε βάθος χρόνου μας δίνει μόνο κέρδος!Οταν δίνουμε ένα σημειο απόδοσης 1,70-1,90 το παίζετε μονό!Οταν δίνουμε μικρότερα τα συνδυάζετε σε δυαδες.Βάζετε σταθερο ποντάρισμα σε όλα και τέλος του μήνα κάνουμε ταμείο!Στους 6 μήνες που δοκιμάζετε το πρόγραμμα έχει μόνο κέρδος κάθε μήνα με ποσοστά επιτυχίας 70-80%!!!Μοναδικά ποσοστά που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού!Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2022 όλα τα σημεία δίνονταν free και βγήκαν κι οι 2 μήνες συν με ποσοστά επιτυχίας 71% στο σύνολο!

Όταν κάνετε αγορά πακετου μας στέλνετε mail με το username σας στο telegram ωστε να σας προσθεσουμε στο γκρουπ διότι έχει άλλη δομή το γκρουπ απο το συνηθισμένο vip που γνωρίζατε μεχρι σημερα.Οποιος αγοράσει αυτό το πακέτο συνδρομής δεν έχει προσβαση στο VIP παρα μόνο σε αυτό το γκρουπ με τα αρχικα σημεια του προγράμματος.