Πολυ καλα πηγαν σημερα τα free tips και παμε με παρα πολλα ματς του ΝΒΑ και καποια ειδικα που εχουμε ξεχωρισει.Επειδη ειναι αργα δεν θα κανω μεγαλη αναλυση.Να τονισω οτι υπαρχουν και bet365 ειδικα παικτων αλλα και στοιχιμαν.

Απο Ιντιανα βατο θεωρω το οβερ 5,5 ασσιστ του Μπρογκντον και μαλιστα σε εξαιρετικη αποδοση στο 2,25!

Απο Ουασιγκτον ο Μπιλ θα παρει τις περισσοτερες προσπαθειες και το οβερ 27,5 ποντων του λογικα θα βγει.Θα παιξει πιο πολυ απ ολους , θα παρει τις περισσοτερες προσπαθειες μενει να ειναι και μετρια ευστοχος.

Απο Καβαλιερς ο Αλεν μπορει να παρει 10+ ριμπαουντ οποτε το οβερ 8,5 θα ειναι μια επιλογη μας.Η στοιχιμαν δινει τον Ρουμπιο οβερ 3,5 ασσιστ και παρολο που δε θα ναι βασικος πιστευω 4 ασσιστ μπορει να τις δωσει εστω 20 λεπτα αν παιξει.

Απο Πελικανς το double double του Βαλαντσιουνας αρκετα πιθανο στο 1,76 και να βαλει 1 τριποντο στο 4,50 θα το τιμησω σιγουρα!!!1-2 σουτ θα τα παρει και τετοια αποδοση ειανι προκλητικη!

Απο Ροκετς Κεβιν Πορτερ Τζουνιορ θα παρει τις περισσοτερες προσπαθειες αφου λειπει ο Γουολ και το οβερ 17,5 ποντων του θα το τιμησω.

Απο Χορνετς το double double του Λαμελο Μπολ στο 4,50 ειναι προκλητικο και αξιζει λιγα…

Απο Σανς θα επιλεξω το οβερ 14,5 ποντων του Ειτον.Δεν ειναι και φανατικος με την αμυνα ο Γιοκιτς και 15 ποντους μπορει αν τους πετυχει ο σεντερ των Σανς.

Απο Σακραμεντο οβερ 1,5 ευστοχα τριποντα Χαλιμπαρτον.κλασικος σουτερ 3ων ποντων αν ειναι τοσο αστοχος και δε βαλει 2 τριποντα χαλαλι.

Αυτες ειανι οι σημερινες επιλογες καλη επιτυχια σε ολους!