Παμε με free απο το σημερινο προγραμμα οπου τα ματς ειναι πολλα!!!

Απο το Ιντιανα – Μιλγουοκι εχω ξεχωρισει το οβερ 5,5 ασσιστ του Μπρογκντον στο 1,71 κι αν του βγει το παιχνιδι δεν αποκλειεται να κανει και το double double στο 8 αποδοση!

Απο το Ορλαντο – Μαιαμι αξιζουν καποιες μεγαλες αποδοσεις.Το οβερ 1,5 ευστοχα τριποντα των Suggs και Wagner στο 2,75 το καθενα εχουν αξια για 2 απικτες που παιρνουν 5-6 προσπαθειες το ματς!Το οβερ 9,5 ποντοι του Wagner μου φαινεται καλο για εναν παικτη που παιζει 30+ λεπτα και παιρνει πανω απο 10 σουτ.

Απο το Σικαγο – Τοροντο θα παω παλι σε ριμπαουντ.Ατσιουα κινειται σε ρυθμους double double και μου χουν το line των ριμπαουντ του στο 7,5!Θα εμπιστευτω το οβερ οπως και το οβερ 6,5 ριμπαουντ του Barnes που το χει ξεπερασει και στα 3 ματς που χει δωσει.Το double double του Μπαρνς βρισκεται σε αποδοση 6,25!Το χει πετυχει μια φορα με 13 ριμπαουντ και τις αλλες ηταν κοντα οποτε υπαρχει κι εδω καποια αξια για λιγα.Ειδικα αν δε παιξει τελικα ο Βουτσεβιτς για το Σικαγο θα δειτε αλλαγες σε αυτα τα line των ριμπαουντ.

Οι Καβαλιερς πανε στο Ντενβερ με τον ρουκι Μομπλει να εντυπωσιαζει!Γιατι οχι και σημερα double double στο 7,75 και το οβερ 6,5 ριμπαουντ του βεβαια να ειναι καλυτερο σημειο.

Αυτες τις επιλογες εχουμε για σημερα!!!