Καλησπέρα σε όλους μετα από μια εξαιρετική μέρα με 2/2 συνδρομητικά και 2/3 στα free tips με τρομερη απόδοση του Kloof στο 2,50 και το ματς πήγε έτσι όπως ακριβώς είπαμε στην ανάλυση!!!Το μόνο που χάθηκε ήταν το όβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα του Musa ο οποίος είχε 1/4…αλλα μας πλήρωσε τ όβερ πόντων του αφου σημείωσε 19! Πάμε τωρα στα σημερινά όπου έχουμε πολλά ματς τοσο για Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου όσο και για Προκριματικα Ευρομπάσκετ 2025. Να τονίσω ότι τα ειδικά παικτών τα βρίσκουμε στο στοίχιμαν και κάποια απο αυτά έχει κι η νοβιμπετ.

Ξεκιναω με προκριματικα Ευρομπασκετ και το ματς Ρουμανια – Πορτογαλια.Εχω επιλέξει τον Μοντειρο under 6,5 ποντους στο 1,75 κι ο λόγος είναι ότι σήμερα η Πορτογαλια είναι ενισχυμένη με τον 1ο Πορτογάλο που πήγε στο ΝΒΑ Queta και τον MVP του Πορτογαλικού πρωταθλήματος Τραβαντε Ουιλιαμς τους οποιους όμως δεν τους προσφέρει κάποια εταιρία.Αυτοί οι 2 θα πάρουν τις περισσότερες προσπάθειες και ο Μοντέιρο που κανονικά παίζει μαξ 20 λεπτά σημερα με τον Queta θα παίξει ακόμη πιο λίγο. Πολύ δύσκολο θεωρώ να βαλει 7 ποντους και πάνω. Δυστυχως σε πολλά ματς απο Προκριματικά Ευρωμπασκετ δεν έχει διαθέσιμους παίκτες.

Πάμε τώρα στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.Ξεκινάμε απο το ματς Φινλανδία – Ισραήλ και τον Αβντιγια του Ισραηλ οβερ 14,5 ποντοι.Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας , παίκτης που παίζει στο ΝΒΑ κι έχει 8,5 πόντους μέσο όρο δε νομίζω να βάλει κάτω απο 15 σήμερα εκτος κι αν είναι παρα πολύ αστοχος γιατι θα πάρει τις περισσότερες προσπάθειες.Μαρέσει και το όβερ 20,5 πόντοι του Μαρκανεν γιατι θα παίξει 35+ λεπτά και θα πάρει παρα πολλά σουτ!

Στη Γερμανία μοιάζει καλό σημείο το όβερ 15,5 ποντοι του Franz Wagner αλλα δε μαρεσει το 1,60 της απόδοσης , αν το βρείτε κάπου 1,70+ έχει αξία.Είναι ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ , παίζει ΝΒΑ στους Ορλαντο Μάτζικ κι έκανε εξαιρετική χρονιά!

Τέλος πάμε και στο παιχνίδι της Εθνικής μας κοντρα στην Σερβία.Η Σερβία καίγεται για νίκη , θα έχει ένα γεμάτο γήπεδο ενώ εμεις θα είμαστε αδιάφοροι στην ουσία.Χωρις Παπαγιαννη και Παπαπετρου η Εθνική μας και δε πιστεύω ο Γιαννης να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής σε ένα αδιάφορο ματς γι αυτό κι έχω επιλέξει Γιαννης Αντετοκούμπο double double ΟΧΙ στο 1,80.Για να κάνει double double πρέπει να έχει διψήφιο αριθμό σε 2 κατηγορίες.Αν το σκεπτικό μας είναι  λάθος και πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και πάλι είναι δυσκολο να κάνει double double κοντρα σε Μιλουτίνοφ και Γιοκιτς. Πολύ δύσκολα να πάρει διψήφιο αριθμό ριμπάουντ!

Αυτά για σήμερα πάμε για μία κερδοφόρα μέρα και πολλές ευκαιρίες στο live!!!