Απίστευτη ημέρα χτες όπου είχαμε 8/9 σημεία και μάλιστα free!!! Τα ποσοστά αυτά δεν είναι καλά είναι αδιανόητα για να λέμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι να γκρινιάζουν κάποιοι αν χάσουμε μια μέρα 2 σημεία! Κάναμε σε μία ημέρα 8/9 εδώ χάνοντας τον Νέλσον για ένα καλάθι ενώ πήρε τα σουτ και τα λίγα που είπαμε αξίζει να βάλει ένα τρίποντο ο Cohen στο 4 απόδοση και έκανε 0/2  και 5/6 στο VIP δηλαδή 13/15 σημεία σε μία ημέρα!!!Αυτά δε γίνονται πουθενά σας το υπογράφω και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Ξέρετε όμως γιατί δε γίνονται αυτά πουθενά?Γιατί έχει γεμίσει τυχοδιώκτες και άσχετους! Ειδικά όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι κι αυτά που λένε σε μεταδόσεις μας δείχνουν καθημερινά πόσο άσχετοι είναι από μπάσκετ.Εδώ κι όταν χάνουμε ένα σημείο σκοπός μας είναι να παίζουμε σωστά.Πρέπει να μάθετε πως είναι η επένδυση κι όχι ο τζόγος.Αν παίζουμε σωστά σε βάθος χρόνου θα έχουμε κέρδος. Κάποιες ημέρες θα είναι στραβές και θα χάσουμε στο τέλος του μήνα όμως θα έχουμε κέρδος.Στα ειδικά σκοπός μας είναι ο παίκτης που επιλέγουμε να πάρει τις προσπάθειες , τώρα αν τα βάλει ή όχι παίζουν πολλά ρόλο.Χτες στα τόσα σημεία χάθηκε ο Νέλσον γιατί ήταν άστοχος!!! Έπαιξε πολύ , πήρε πολλά σουτ αλλά δε μπήκαν όσα θέλαμε οκ.Τα ίδια έκανε κι ο Κλουφ προχτές.1/5 τρίποντα και θέλαμε 2 για να πληρωθούμε 2,50 απόδοση!!!Παίξαμε σωστά και κάτι παραπάνω απο value.Πολλοί δίνουν σημεία αλλά γιατί τα δίνουν δε ξέρουν…Σας έχω πει η ολλανδία παίζει φουλ με τρίποντο κι είδατε χτες πήγαν κι έβαλαν 2 παίκτες όβερ 0,5 εύστοχο τρίποντο!2 Ταμεία εμεις!

Πάμε τώρα στα σημερινά και ήδη σας έχω δώσει απο το στόρυ του ίνστα τον Κοστοφ της Βουλγαρίας όβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα στο 1,83.Τώρα βέβαια η νοβιμπετ δεν τον έχει καν διαθέσιμο!!!! Ότι παίζουμε την επόμενη μέρα τα βλέπετε μόνοι σας…Χάνουμε σημεία και αλλάζουν το line γιατι βλέπουν την ανάλυση μας!Δεν ξέρουν τους παίκτες όπως εμείς εδώ αυτοί που βάζουν για traders.Πάνε κάνουν τη δουλειά τους και τέλος.Εδώ ασχολούμαστε με το μπάσκετ 365 ημέρες το χρόνο κερδοφόρα με κάθε ακρη της γης επί 10 χρόνια!Πως γίνεται να ξέρουν τα παιδάκια οι traders καλύτερα απο εμάς? Κάντε follow στο ίνστα koulis_dunkman γιατί δίνονται κι εκεί κάποια free πολλές φορές.

Στο ίδιο ματς της Βουλγαρίας με Μαυροβούνιο Petar Popovic όβερ 0,5 εύστοχα τρίποντα στο 1,72 στη νόβιμπετ.Άλλο ένα λάθος κατά τη γνώμη μου! Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα κάθε μέρα και δε γίνεται ο Περρυ κι ο Ντουμπλιεβιτς να παίζουν 40 λεπτά σε κάθε ματς και να παίρνουν όλες τις προσπάθειες.Θα γίνει και ροτέισον και πιστεύω ο Ποποβιτς θα πάρει 3-4 σουτ για 3.

Πάμε στο Λιθουανία – Γερμανία στο στοιχιμαν.Γιοκουμπάιτις και Γκριγκόνις χτες ψιλοτραυματίστηκαν και αν παίξουν λογικά θα έχουν πιο λίγα λεπτά συμμετοχής.Οπότε σίγουρα ο Λεκαβίτσιους θα παίξει παραπάνω και μου έχουν το όβερ 0,5 ευστοχο τρίποντο στο 2,70!!! Είναι τρελό τέτοια απόδοση και θα το επιλέξω.2-3 σουτ θα τα πάρει και κανονικά να παίξει πόσο μάλλον αν παίξει παραπάνω.

Στη Γεωργία τώρα ο Μπιτάτζε έχει πρόβλημα τραυματισμού και χτες έπαιξε μόλις 6 λεπτά.Δε ξέρουμε σήμερα σε τι κατάσταση βρίσκεται αλλά κ πάλι δε νομίζω να μπορεί να αγωνιστεί αρκετή ώρα.Στο στοίχιμαν Μαμουκελασβίλι όβερ 10,5 πόντοι στο 1,60 και οβερ 7,5 ριμπάουντ φαίνονται καλές επιλογές και Sanadze όβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα!Χτες είχε 3/7…Αν δε παίξει κι ο Μπιτάτζε που παίρνει πολλά σουτ θα πρέπει να μοιραστούν οι επιθέσεις και σε άλλους παίκτες οπότε Μαμου και Σαναντζε θα πάρουν περισσότερα σουτ!

Τέλος στο Βέλγιο απο στοίχιμαν έχουν εύστοχα τρίποντα Lecomte οβερ 0,5 στο 1,87 και Gillet όβερ 0,5 στο 1,50 κι είναι και τα 2 value.Χαρακτηριστικό πως η νοβιμπετ έχει τον Gillet στο 1,24! Χτες είχαν 0/3 και 1/3 κι ας πάρουν και σήμερα από 3 προσπάθειες και να χάσω έχω παίξει σωστά αλλά θα τα πιάσουμε και θα πάμε Ταμείο.

Αυτά είναι τα σημερινά ειδικά καλή επιτυχία σε όλους!!!