Καλησπέρα σε όλους  μετα απο μία όχι και τόσο καλή ημέρα όπου στο ματς Τσεχία-Ολλανδία πέσαμε τελείως έξω.Εδώ λέμε τα πράγματα όπως έχουν και δυστυχώς οι 4 παίκτες που επιλέξαμε αγωνίστηκαν ελάχιστα.Μόνο ο Χρούμπαν αγωνίστηκε 18 λεπτά κι όλοι οι αλλοι μαξ 10…Στα υπόλοιπα ο Σιμον μας πήγε ταμείο όπως και ο Νέλσον με τα τρίποντα κι αρκετά γρήγορα ενώ χάθηκαν οι ασσίστ του Νέλσον και ο Balcerowski που έκανε το καλύτερο του ματς στη διοργάνωση.

Πάμε τώρα στα σημερινά όπου τα ματς είναι πάρα πολλά και μάλλον θα ανέβει και νέο άρθρο με free εντός της ημέρας.Ξεκινάω με Βέλγιο και Emmanuel Lecomte οβερ 10,5 πόντοι στο στοιχιμαν!Επειδή κλείνουν πολύ καλά Μπακό και Ομπασοχάν ο Lecomte παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες με χαρακτηριστικό το προηγούμενο ματς όπου σημείωσε 20 πόντους!

Στην Βρετανία ο αγαπημένος μου Λουκ Νελσον οβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα στο 1,50 απόδοση μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο άλλο.

Από Μαυροβούνιο θα εμπιστευτώ ξανα τον Petar Popovic οβερ 0,5 εύστοχα τρίποντα στο 1,99 στη νοβιμπετ ενω στοιχιμαν 1,70!!!Όπως είπαμε και προχτές παίρνει 3-4 προσπάθειες σε κάθε ματς.Στο προηγούμενο είχε 0/3 ας ελπίσουμε σήμερα πως ένα θα μπει! Στα 3 ματς για την ώρα που έχει αγωνιστεί έχει 1/4 , 1/4 και 0/3 αντίστοιχα!Οπότε μόνο απο αυτό το σημείο με την συγκεκριμένη απόδοση είναι τρομερό value.

Στο Γεωργία – Βουλγαρία αξίζει 1ος σκορερ ο Βεζένκοφ στο 1,50 να συνδυαστεί με κάποιο άλλο σε μια δυάδα.Παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες και έχει βγει σε όλα τα ματς για την ώρα 1ος σκορερ.Κοστόφ οβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα στο 1,70 και Σανάντζε από Γεωργία οβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα επίσης στο 1,70!Σας έχω ξαναπεί για τους 2 παίκτες σουτάρουν κατά κύριο λόγο τρίποντα και 2 λογικά θα τα βάλουν αν δεν είναι τελείως άστοχοι!

Αυτά είναι τα σημερινά σημεία για την ώρα και μπορεί να επανέλθουμε με κάτι ακόμη αργότερα!Καλή επιτυχία σε όλους!