Μαύρη μέρα χτες για την Εθνική μας που αποκλείστηκε απο την συνέχεια του Eurobasket και έβαλε τέλος στα όνειρα που είχαμε για κούπα! Τεράστια λάθη του Ιτούδη δυστυχώς που έδειξε κι αυτός να τα χάνει και έκαναν την Γερμανία να μοίαζει μεγαθήριο.Δε λέω τα βάλανε όλα οι Γερμανοί αλλά από ποιες προυποθέσεις σούταραν πρέπει να δούμε. Δεν υπήρξε άμυνα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δίκαια η Γερμανία κάνει όνειρα για κούπα! Στα δικά μας τώρα Μάρκανεν και Σάλιν χάθηκαν για 1 πόντο δυστυχώς…είχαν μάλιστα την ευκαιρία στο τέλος να κάνουν το όβερ αλλά σταθήκαμε άτυχοι με τον Σάλιν που δε χάνει βολή να κάνει 1/2 στο τελευταίο λεπτό κι ο Μάρκανεν να χάνει απο κάτω στη τελευταία φάση του ματς.

Όσον αφορά τα μακροχρόνια ειδικά που χαμε δώσει στην αρχή του Eurobasket πάνε εξαιρετικά και έχουμε βγάλει μεγάλες αποδόσεις και βλέπω από μηνυματα που μου στέλνετε ότι τα τιμήσατε και πήγατε Ταμεία κι όχι ένα απλό Ταμείο! Πάμε τώρα στα σημερινά ξεκινώντας απο το Γαλλία – Ιταλία όπου έχω ξεχωρίσει Γκομπερτ όβερ 10,5 ριμπάουντ αφού η Ιταλία δεν έχει κλασικο πεντάρι ο Γκομπέρτ πρέπει να κάνει πάρτυ και Ερτελ όβερ 6,5 ασσίστ!Τρομερή έφεση στις ασσίστ ο Ερτέλ και σχεδόν σε κάθε ματς ξεπερνάει τις 6.Αξίζει λίγα Ερτέλ double double στο 10 απόδοση στη νόβιμπετ! Αν παίξει λίγο παραπάνω και του μπουν και τα σουτ δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Αυτή η απόδοση αξίζει λίγα για πολλά. Στα εύστοχα τρίποντα Μέλι οβερ 0,5 στο 1,60 , Σπίσου όβερ 1,5 στο 1,87 στοιχιμαν είναι 2 επιλογές.

Στο Σλοβενία – Πολωνία μαρέσει το όβερ 2,5 ασσίστ του Σλότερ στο 1,51 στη νόβιμπετ.Οβερ 3,5 δε το παίζω αλλά όβερ 2,5 μου μοιάζει μια χαρά και αυτή η απόδοση μπορεί να συνδυαστεί με κάτι ακόμη.Τέλος μπορούμε να φτιάξουμε μια δυάδα με προσωπικά φάουλ από στοιχιμαν.Πονίτκα από Πολωνία όβερ 1,5 προσωπικά φάουλ στο 1,40 + Πολονάρα από Ιταλία οβερ 1,5 προσωπικά φάουλ στο 1,55 βγάζει 2,17 απόδοση και μοιάζει αρκετά πιθανό.Είναι 2 παίκτες που θα παίξουν 30+ λεπτά , τα ματς είναι σημαντικά και φάουλ θα γίνουν.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!