Τρομερά τα πήγαμε προχτές στους ημιτελικούς με 6/7 free σημεία και μάλιστα τα 2 με αποδόσεις 2+!!! Με σωστό πλάνο , σωστή ενημέρωση και πάνω απόλα σύστημα μπορείτε να βγάζετε από το στοίχημα μισθούς! Αυτό το δείχνούν ξεκάθαρα τα στατιστικά μας και με μια ματιά στην ενότητα STATISTICS στο σαιτ μας θα το καταλάβαιτε!Σήμερα τελειώνει το Eurobasket και τα free σημεία μας μέχρι να ξεκινήσουν οι Ευρωπαικές διοργανώσεις όπου θα έχουμε κι εκέι free σημεία απο ειδικά παικτών.Ημιτελικός με ξακάθαρο φαβορί Γερμανία που δε πιστεύω να χάσει το μετάλλιο και δύσκολος τελικός χωρίς να υπάρχει φαβορί και θα κριθούν όλα στις λεπτομέρειες.

Πάμε τώρα στα ειδικά μας ξεκινώντας απο τον ημιτελικό και τον Σρέντερ όβερ 7,5 ασσίστ στο 1,90 στη bet365. Είναι η πιο υψηλή απόδοση που θα βρούμε σε όλες τι στοιχηματικές. Να τονίσω εδώ όσον αφορά τις αποδόσεις αν αργήσει κάποιος να διαβάσει το άρθρο μπορεί να τις βρει αλλαγμένες γιατί μόλις τις παίξουν κάποια άτομα οι στοιχηματικές αλλάζουν τα lines.Είναι free τα διαβάζουν πολλά άτομα κι οι στοιχηματικές πάντα θέλουν να φυλάγονται και να μην παίζει ο κόσμος τα σημεία που δίνουμε γιατί γνωρίζουν πως σε βάθος χρόνου θα βγουν χαμένες. Στο στοιχιμαν ο παίκτης που μας πλήρωσε 2,40 απόδοση άλλαξε και line και απόδοση!!!Τον πήγαν οβερ 3,5 πόντους στο 1,95 και θα τον επιλέξω ξανά.Οκ το 2,40 ήταν εξωπραγματικό αλλά και το 1,95 για να βάλει μόλις 4 πόντους είναι καλό.Τέλος από αυτό το ματς έχω επιλέξει Balcerowski οβερ 0,5 εύστοχο τρίποντο στο 1,80.Παίρνει 2-4 προσπάθειες σε κάθε ματς και πιστευω ένα θα το βάλει σήμερα.

Πάμε τώρα στο μεγάλο τελικό όπου η στοιχιμαν έχει τον Fall οβερ 2,5 πόντους!!!Δηλαδή με ένα γκολ φάουλ πάμε ταμείο.Ο Φολ στην αρχή λόγω τραυματισμού δεν αγωνιζόταν πολύ αλλά στα τελευταία ματς παίζει γύρω στα 15 λεπτά.Μια χαρά χρόνος για να βάλει 3 πόντους και μάλιστα σε απόδοση 1,95!!!Μαρέσει στη νόβιμπετ ο Alberto Diez να βάλει ένα τρίποντο στο 2,09.Παίρνει 2-3 προσπάθειες σε κάθε ματς και είναι πολύ καλή απόδοση για να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Poirier under 5,5 πόντοι.Παίζει ελάχιστα αφού υπάρχει ο Γκομπέρτ και πλεον ο Φολ και σήμερα σε έναν τελικό δε νομίζω να παίξει πάνω από 5 λεπτά. Τέλος έχω τον παίκτη που έκανε την διαφορά στον ημιτελικό.Γκαρουμπα!!!! Ηταν εκπληκτικός κι ας σημείωσε μόλις 4 πόντους!Έδωσε 7 ασσίστ πήρε 6 ριμπάουντ και έβγαλε τρομερές άμυνες!!!Για μένα ήταν ο Καλύτερος παίκτης της Ισπανίας με πάρα πολύ δουλειά.Η νοβιμπετ δίνει το οβερ 1,5 ασσίστ στο 1,52 και το όβερ 2,5 στο 2,65!!! Τέτοια απόδοση δε γίνεται να μην την τιμήσω κι ας την χάσω.

Αυτά έχουμε για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!