Τρομερά έχει ξεκινήσει ο Οκτώβρης μας και συνδρομητικά όπου έχουμε απίστευτο σερί με 13/14 σημεία και στα free όπου και χτες πήγαμε το Ταμείο μας με τον Ντενμον! Το Περιστέρι κέρδισε σήμερα παίζει η ΑΕΚ κι αύριο ο Πάοκ και μακάρι να έχουν 3/3 οι Ελληνικές ομάδες! Στα δικά μας και τα ειδικά τώρα δυστυχώς η bet365 δε προσφέρει ειδικά παικτών από Τσαμπιονς Λιγκ και οι επιλογές μας θα είναι από στοιχιμαν και νοβιμπετ αλλά κι εκεί έχουμε περιορισμένες επιλογές αφού έχουν ελάχιστους παίκτες. Δε γίνεται να μην προσφέρουν τους σέντερ των ομάδων για ριμπάουντ και τους άσσους για ασσίστ γιατί αυτό έχουν κάνει σε πάρα πολλά ματς. Δε θέλουν να ρισκάρουν ειδικά τώρα στα πρώτα ματς και φαίνεται.

Πάμε τώρα σε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα από Τσαμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα την Μπιλμπάο όπου μας δίνουν το line του Francis Alonso στο 14,5 και θα επιλέξω το under στο 1,90 στη νόνιμπετ στο 1,87 stoiximan. Δε καταλαβαίνω γιατί έχουν βάλει τόσο ψηλά το line!H Μπιλμπάο είναι Ισπανική ομάδα που σημαίνει τρομερό ροτέισον και όλοι οι παίκτες παίζουν από 10-25 λεπτά.Δε θα παίξει ο Αλόνσο πάνω από 25 λεπτά με τίποτα και για να βάλει πάνω από 14 πρέπει να βάλει σχεδον όλα τα σουτ που θα επιχειρήσει. Σε 2 επίσημα ματς για το Ισπανικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 4 και 19 πόντους αντίστοιχα αλλά όταν έβαλε 19 είχε 4/5 τρίποντα 2/3 δίποντα και 3/6 βολές.Δε πήρε πολλές προσπάθειες απλά τα έβαλε όλα. Δε νομίζω να κάνει 4/5 τρίποντα σε πολλά ματς ο Αλόνσο. Aπό την Μπιλμπάο ξανά μαρέσει ο Χάκανσον όβερ 2,5 ασσίστ αλλά πετσοκομμένη απόδοση στο 1,60 , καλή θα ήταν σαν επιλογή το πόντοι και ασσίστ όβερ 11,5 στο 1,80. Θα πάρει 7-8 σουτ συν κάποιες βολές και είναι αρκετά βατό line. Ήδη φέτος έχει σε 2 ματς 8 και 16 πόντους και 6 και 3 ασσίστ αντίστοιχα!

Πάμε με αυτά τα 2 για σήμερα όποιος θέλει ένα παίζει Αλόνσο γιατί δε θα μπλέκουμε με πολλά σημεία.Στα free θα έχουμε 1 αντε μαξ 2 σημεία κι από αυριο ξεκινάει κι η Euroleague και σχεδόν κάθε μέρα θα έχουμε free σημείο!!! Όσοι δεν είστε μπείτε στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ για να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας με το που δημοσιευουμε τα άρθρα!