Μαγικές ημέρες ο Οκτώβριος με πολλά κέρδη για την ώρα και στα free και στα VIP όπου τρέχουμε σερι στα VIP 16/17 σημεία και το ένα που χάσαμε είναι το -5,5 του Παο κόντρα στο Κολοσσό που ήρθε 5 ακριβώς…Βλέπετε και στην ανάλυση τα ματς έρχονται όπως ακριβώς τα λέμε.Στα free χτες εξαιρετική μέρα και πάλι όλα έγιναν όπως τα είπαμε!Πως να έβαζε ο Αλόνσο 15 ποντους???5 είχε σε όλο το ματς και τους έκανε 10 επειδή τον έβαλε στα τελευταία 5 λεπτά όπου το ματς είχε κριθεί.Έπαιξε κάτω από 20 λεπτά αφού οι Ισπανικές ομάδες όπως σας είπα κάνουν τρομερό ροτέισον. Εύκολα και ο Χάκανσον και τους πόντους και τις ασσίστ και πήγατε ταμείο σε ότι επιλέξατε.

Πάμε τώρα στα σημερινά όπου πάλι η bet365 προσφέρει ελάχιστα ειδικά παικτών κι έτσι όπως πάμε στο τέλος θα τους αναγκάσουμε να τα βγάλουν τελείως! Έχω ξεχωρίσει ένα ειδικό απο το Γερμανικό πρωτάθλημα αλλά υπάρχει μόνο stoiximan! Είναι λάθος και το line του συγκεκριμένου παίκτη έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω! Στο ματς Ουλμ – Γκέτιγκεν από την φιλοξενούμενη ο Νορβηγός Harald Frey οβερ 7,5 πόντοι!!! Δεν υπάρχει αυτό το line για έναν παίκτη που παίζει πάνω από 30 λεπτά!!! Η Γκέτιγκεν έχει δώσει 2 ματς για τα προκριματικά του FIBA EUROPE CUP και ο Frey σημείωσε 18 με 36 λεπτά συμμετοχής και 16 με 30 λεπτά συμμετοχής επειδή έκανε 5 φάουλ αλλιώς θα έπαιζε και παραπάνω!!! Μου φαίνεται αρκετά μικρό το συγκεκριμένο line και μπορείτε να βάλετε και διπλό ποντάρισμα! Στη Γερμανία παίζουν πολύ γρήγορό μπάσκετ , είναι πάνω κάτω με γρήγορες επιθέσεις κι αυτό μας ευνοεί φυσικά!

Ένα ακόμη σημείο αυτή τη φορά από το Τσαμπιονς Λιγκ και σε εξαιρετική απόδοση πάνω από 2 που αξίζει αρκετά. Από Οστάνδη ο Pierre Gillet όβερ 7,5 πόντοι στο 2,08 σε stoxiiman και novibet! Ένας παίκτης που ήταν με την Εθνική Βελγίου στο Eurobasket και ο πιο έμπειρος της Οστάνδης πιστεύω 8 πόντους θα τους βάλει! Η ομάδα του έχει μόλις 2 Αμερικάνους κι όχι εμπειρους κι όταν είχε πέρσι 9 πόντους μέσο όρο όταν η ομάδα είχε 5 Αμερικάνους τώρα με μόλις 2 δε θα βάλει 8??? Αναφέρομαι στους Αμερικάνους με τέτοια βαρύτητα γιατί πάντα τους δίνονται ευκαιρίες για περισσότερα σουτ και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Να τονίσω ότι με την Εθνική στο Eurobasket είχε 7,4 πόντους μέσο όρο! Στην Οστάνδη η λογική λέει πως πρέπει να έχει παραπάνω.

Αυτά για την ώρα ο Frey είναι πιο δυνατό κι αν θέλετε να παίξετε ένα καλύτερα να παίξετε αυτό. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε κι αύριο έχουμε Euroleague!!!!