Άλλη μία τρομερη ημέρα χτες και φτάσαμε τα 8/9 free τον Οκτώβριο και βρισκόμαστε στην 6η ημέρα ακόμη και μάλιστα και με αποδοσάρες αφού ο Gillet έδινε 2,08 απόδοση. Να πω εδώ ότι μόλις δημοσιεύεται το άρθρο μετά από λίγο οι αποδόσεις αλλάζουν γιατί είστε πάρα πολλοί που ορμάτε και βαράτε κατ ευθείαν τα σημεία.Δυστυχως δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό , είναι λογικό με τέτοια ποσοστά οι στοιχηματικές να μας φοβούνται και να προσπαθούν να προστατευτούν. Χτες ο Frey έφτασεμέχρι 1,40 και δεν άλλαζαν το line να το πήγαιναν 8,5 να παίζαμε σε υψηλότερη απόδοση γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να παίζουμε τα σημεία που δίνω.Δε θέλουν να πάρουν το ρίσκο με τόσο κόσμο να ποντάρει γιατί γνωρίζουν πως σε βάθος χρόνου θα βγουν χαμένοι! Μέγιστη ξεφτίλα για μία στοιχηματική να φοβάται το παίκτη και να αντιδρά έτσι.

Σήμερα ξεκινάει η Euroleague με 5 παιχνίδια και πάντα είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση! Δε μπορούμε εύκολα εδώ να βρούμε σημεία σα τα χτεσινά που βγήκαν πολύ εύκολα. Οι ομάδες έχουν μεγάλο ροτέισον , πολύ πλήρες ρόστερ κι ο χρόνος μοιράζεται. Για αυτό πάμε προσεκτικά και δεν υπάρχει κάτι όπως χτες ο Frey σας είπα ευκαιρία. Έχω βρει διάφορα μικρά σημεία από νοβιμπετ που είναι αποδόσεις 1,50-1,60 και μπορουν να συνδυαστούν. Ο Πάο υποδέχεται τη Ρεαλ η οποία έρχεται χωρίς 6 παίκτες αλλά χωρις αυτούς αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα , από την άλλη ο Πάο έχει σημαντική απουσία του Ουολτερς. Απο δω το μόνο που έχω ξεχωρίσει για τα free μας είναι το όβερ 7,5 πόντοι του Πονίτκα στη novibet στο 1,65. Θα πάρει προσπάθειες ο Πονίτκα γύρω στις 10 κι αν είναι μέτρια εύστοχος θα βάλει 8 πόντους εύκολα σχετικά. Η Ρεαλ δεν παίζει και σφικτή άμυνα όπως ο Ολυμπιακός οπότε θα βρεθούν διαδρόμοι.

Το Μιλάνο πάει στη Βιλερμπάν και μας δίνει η νοβιμπετ Ντεσον Τομας όβερ 5,5 πόντοι στο 1,66 και Κεβιν Πάνγκος όβερ 4,5 ασσίστ στο 1,56! Αυτά τα 2 μπορουν να γινουν ένα bet builder και να παιχτούν σαν δυάδα.Το μόνο που με προβληματίζει είναι πόσο χρόνο θα πάρουν οι 2 παίκτες αλλά αν κρίνω από το πρωτάθλημα όπου ο Τόμας σε 17 λεπτά πήρε 10 σουτ  και ο Πανγκος σε 15 λεπτά έκανε 4 ασσίστ είναι βατά γιατί σήμερα πιστεύω θα παίξουν μινιμουμ 20 λεπτά ο καθένας. Το double double του Πάνγκος το βρίσκουμε στο 12 απόδοση κι αξίζει ελάχιστα χρήματα. όλοι γνωρίζετε τον πάνγκος και την έφεση που έχει στις ασσίστ. Αν παίξει 30 λεπτά έχουμε αρκετές πιθανότητες να βγει αυτή η εξωφρενικη απόδοση! Ξαναλέω 12 απόδοση δε βγαίνει εύκολα είναι για ελάχιστα χρήματα fun bet.

Στο Ισραήλ η Μακάμπι υποδέχεται την Ζαλγκίρις κι έχω ξεχωρίσει τους 2 άσσους της Μακάμπι στις ασσίστ! Λορένζο Μπράουν όβερ 5,5 ασσίστ στο 1,83 ο οποίος ήρθε με φόρα από το Eurobasket όπου είχε μέσο όρο 6,5 ασσίστ κι έκανε 12 στο πρώτο ματς της χρονιάς για το Κύπελλο Ισραηλ. Ο Μπάλντγουιν όβερ 3,5 ασσίστ στο 1,76  στη bet365 διότι στις άλλες είναι πιο χαμηλά η απόδοση. Σε 2 ματς για το Κύπελλο ο Μπάλντγουιν είχε από 6 ασσίστ , αν και στο ένα ματς ήταν μόνος του καθώς απουσίαζε ο Μπράουν. Αυτοί οι 2 θα είναι ο εγκέφαλος της Μακάμπι και θα έχουν συνεχώς τη μπάλα στα χέρια για να δημιουργήσουν οπότε θεωρώ πως μπορούμε εδώ να έχουμε 2 ταμεία! Το double double του Λορένζο Μπράουν είναι στο 10 απόδοση!!! Θα βάλουμε κι εδώ λίγα γιατί αφού θεωρούμε ότι μπορεί να κάνει 6+ ασσίστ αν του πάει λίγο το ματς μπορεί να μας βγάλει αποδοσάρα!!! Προσοχή λίγα κι εδώ!

Αυτά έχουμε για σήμερα και πολύ περισσότερα σημεία απ ότι σας είχα υποσχεθεί! Μπράουν και Μπάλντγουιν παίζονται μονά αλλά κι ο Πονίτκα μπορεί να παιχτεί μόνο του και η δυαδούλα από Μιλάνο. Τα double double είναι για λίγα χρήματα φυσικά γιατί με ελάχιστα αν μας κάτσει βγάζουμε κέρδος πολύ μεγάλο κι αν το χάσουμε δε κάνει ζημιά στη μπάνκα μας! Καλή επιτυχία στον Πάο και σε ότι επιλέξετε!