Καλησπέρα σε όλους μετά από μία εξαιρετική ημέρα με 4/5 free tips αφου χάθηκε μόνο ο Groselle που έτσι κι αλλιώς τον πρόλαβαν πολύ λίγοι γιατί τον έβγαλαν οι στοιχηματικές! Πάλι αποδοσάρα στο double double 4,65 βγάλαμε και σχετικά εύκολα από την 3η περίοδο!!! Πολύ καλή και συνδρομητικά η μέρα μας με 3/4 σημεία και αυτό που χάσαμε ήταν και πάλι στο καλάθι…Υπενθυμίζω το Α και το Ω για να κερδίσει κάποιος στο στοιχημα είναι το πλάνο και το σύστημα. Οποιος είναι τζογαδόρος , παίζει 200 γεγονότα , παίζει 2αδες 3αδες κτλ καλυτερα να το κοψει γιατι κάνει κακό στη τσέπη του! Έχουμε φτάσει 17/22 free τον Οκτώβριο και μέσα στα κερδισμένα αποδόσεις του 10 και 4,65!!! Απλά πράγματα με ένα σταθερό ποντάρισμα πόσο συν θα είστε??? Αν είχατε και συνδρομή στο VIP πόσο ακόμα συν??? Μιλάμε για αδανόητα νούμερα αν  κάποιος παίζει όπως ακριβώς λέμε και με την ενημέρωση που έχουμε!!! Αν θέλετε να παίξετε και μπάλα και Λιβερπουλ και Παρί κι ένα δήθεν στημένο που σας είπε καποιος κάνετε μια τρύπα στο νερό δυστυχώς! Όποιος ακολουθεί εδώ συμβουλή μου παίζει μόνο ότι δίνουμε με το σύστημα και τις οδηγίες μας και τέλος του μήνα κάνει ταμείο και βλέπει πόσα έβγαλε!

Πάμε τώρα στο Τσαμπινς λιγκ όπου η Ρετζιο Εμίλια υποδέχεται την ΑΕΚ. Μεγάλη απουσία για την Εμίλια ο Βιτάλι που τραυματίστηκε στο ματς με την Τορτόνα για το πρωτάθλημα , ένα ματς το οποίο έχασε η Εμίλια μες την έδρα της! Φαβορί η ΑΕΚ για μένα σήμερα η οποία έχει πλέον έναν πολύ καλό προπονητή από τα καρτούν που είχε παλαιότερα ( Παπαθεοδωρου , Δεδας ) και αυτό που μας αφορά είναι ότι περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα έχουν οι ξένοι παίκτες της ομάδας. Ακίλ Μιτσελ όβερ 11,5 πόντοι θα είναι το 1ο μας σημείο. Πολύ καλός παίκτης ο βασικός σέντερ της ΑΕΚ τον οποίο χρησιμοποιεί και στο 4 , παίρνει πολλές προσπάθειες και μπορεί να μας πάει ταμείο. Ο Φρέιζερ πιστεύω πως μπορεί το όβερ 13,5 πόντοι και όβερ 6,5 ασσίστ αλλά καλύτερα αν τον επέλεγε κάποιος να έπαιζε ποντοι και ασσίστ οβερ 19,5. Εξαιρετική απόδοση να βάλουμε λίγα για πολλά Φρέιζερ double double sto 7,10 !!! Επειδή παρακολουθώ φανατικά ΝΒΑ τον Φρέιζερ τον γνωρίζω χρόνια καθώς έχει παίξει σε πολλές ομάδες ανάμεσα σε αυτές κι οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά πάντα έπαιζε λίγο. Σε αυτό το λίγο μπορούσες να διακρίνεις ότι είναι εξαιρετικός πασέρ και του αρέσει να δημιουργεί. Στο ματς με την Καρσίγιακα είχε 9 ασσίστ και με την Καρδίτσα σε λιγότερο χρόνο 5 έχοντας δώσει πολλά παρε βάλε τα οποία τα έχασαν. Ο Στρέλνιεκς θα μπορούσε να κάνει το όβερ 9,5 πόντων του ή το όβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα. Ηδη στα 2 ματς έχει 15 και 11 πόντους και οι 10 είναι βατοί για έναν τέτοιο παίκτη αλλά σαν εξτρα επιλογή γιατί λόγω ηλικίας ίσως δεν παίρνει ίδιο χρόνο με τους Αμερικάνους παίκτες κι ειδικά Φρέιζερ και Μιτσελ που παίζουν πιο πολύ απ όλους.

Αυτά θα έχουμε για σήμερα γιατί παίκτες που είχα σημειώσει δε τους προσφέρουν καν όπως τα ριμπάουντ του Ντελγκάδο της Καρσίγιακα. Στο Eurocup προσφέρουν ελάχιστους παίκτες και καλύτερα μην τους πονηρέψουμε από 1η αγωνιστική και είναι διαβασμένοι στην επόμενη.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ

Ακιλ Μιτσελ από ΑΕΚ οβερ 11,5 πόντοι στο 1,87

Τιμ Φρέιζερ από ΑΕΚ πόντοι και ασσίστ οβερ 19,5 στο 1,80

Τιμ Φρέιζερ double double στο 7,10 με λίγα για πολλά…