Σας τα γραψα χτες για την ΑΕΚ κι εδώ στα free ότι είναι φαβορί με τους Ιταλούς αφου δεν έχουν κάτι σπουδαίο κι είχαν και την απουσία του Βιτάλι! Πληρωθήκαμε με τον Μιτσελ αλλά ο Φρέιζερ για λίγο δε μας πλήρωσε. Ο Στρελνιεκς που σας έγραψα πως είναι πιθανό το όβερ του και στους πόντους και 1,5 εύστοχα τρίποντα έβγαλε τα τρίποντα και για ένα καλάθι χάθηκαν οι πόντοι του. Να σημειώσω ότι μόλις δημοσιεύω το άρθρο μέσα σε λίγα λεπτά οι αποδόσεις και τα line γκρεμίζονται γιατί οι εταιρίες δε θέλουν να παίζετε τα σημεία μας διότι ξέρουν πως σε βάθος χρόνου θα βγουν χαμένες. Επίσης όταν τα σημεία είναι free και περιμένουν από πάνω τόσα άτομα έιναι λογικό να δέχονται μεγάλους τζίρους τα σημεία και να πέφτουν. Τώρα μήπως καταλαβαίνουν μερικοί γιατί υπάρχουν οι συνδρομές??? Φανταστείτε σε κάθε ματς και live που δίναμε να υπήρχαν τόσα πονταρίσματα θα κλείδωναν τα ματς και δε θα τα άνοιγαν ξανά! Δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα free θα τα δίνω στο line και τις αποδοσείς που βλέπω κι όποιος προλάβει!

Σήμερα έχουμε Euroleague με τον Πάο να πηγαίνει στην δύσκολη έδρα του Αστέρα! Τα έχουμε πει για τον Πάο έχει μαυρα χάλια και δε νομίζω σήμερα να γλιτώσει την ήττα αν και ο Αστέρας έχει 4 αμφίβολους. Από τον Πάο θα παίξει ο Ουίλλιαμς αλλά όχι ο Γουόλτερς. Έχουμε δώσει συνδρομητικά ειδικό παίκτη από αυτό το ματς και θα δώσουμε κι εδώ τον Ιβάνοβιτς του Αστέρα όβερ 3,5 ασσίστ στο 1,66 στη νοβιμπετ. Λογικά ο Μαρκοβιτς δε θα αγωνιστεί κι ο Ιβάνοβιτς θα πάρει παραπάνω λεπτά συμμετοχής  4-5 ασσίστ πιστεύω θα τις κάνει. Όποιος δε το προλάβει μπορεί να παίξει και το όβερ 4,5 αλλά το 3,5 είναι ιδανικό. Μαρέσει και το όβερ 3,5 ασσίστ του Λι στο 1,61 στη νοβιμπετ. Όβερ 4,5 τον Λι δεν τον παίζω μέχρι 3,5. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει στη στοιχιμαν το line του Μποχωρίδη στο 3,5 και θα επιλέξω το όβερ 3,5 πόντοι του κι ας το χάσω. Με την Ρεάλ έπαιξε 15 λεπτά και πήρε 8 σουτ , με τον Αρη έπαιξε 21 λεπτά και πήρε 5 σουτ χωρια τις βολές! Με την απουσία του Γουόλτερς αναγκαστικά θα πάρει 15 λεπτά γιατι δεν υπάρχει άλλος και όβερ 3,5 πόντοι στο 2,08 θα το τιμήσω! Τέλος ένα σημείο για λίγα χρήματα σαν fun bet που σας αρέσουν είναι το 5,90 να κάνει double double ο Παπαγιάννης. Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά αλλά είναι μέσα στις δυνατότητες του κι η απόδοση είναι εξαιρετική. Επαναλαμβάνω για ελάχιστα χρήματα αφου μας δίνει 6πλασιασμό!

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεαλ που είναι η 2η συνάντηση τους για φέτος με την Ρεαλ να βγαίνει νικήτρια στο προηγούμενο στη παράταση! Πολύ δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα να έχει το προβάδισμα νίκης κατά τη γνώμη μου. Εδώ έχω ξεχωρίσει τον Ντέκ όβερ 4,5 ριμπάουντ σε απόδοση 1,76 στη bet365 ενώ σε στοιχιμαν και νόβιμπετ είναι γκρεμισμένη. Έχω κι ένα fun bet από novibet και συγκεκριμένα Ντεκ της Ρεαλ double double στο 10 απόδοση! Με τον Πάο ο Ντεκ πήρε 13 ριμπάουντ αλλά σημείωσε 9 πόντους και στο παιχνίδι με την Μπάρτσα σημείωσε 14 πόντους και πήρε 8 ριμπάουντ. Δηλαδή πολύ κοντά και στα 2 οπότε αυτό το 10 απόδοση αξίζει λίγα χρήματα για την έκπληξη! Το συν εδώ είναι ότι ο Ντεκ λογικά θα αγωνιστεί 30+ λεπτά με τις απουσίες που υπάρχουν. Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!