Καλησπέρα σε όλους μετά από αλλη μία εξαιρετική μέρα που πιάσαμε στον ύπνο τους μπουκ με τις χτεσινές μας ειδήσεις free για όλους!!! Ο Μπλατ χτες έβαλε μόνο 23 πόντους και 7 ασσίστ και έβγαλε όλα τα line που επιλέξαμε πανεύκολα!!! Να μπείτε όλοι στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ ώστε να λαμβάνεται ειδοποιήσεις και να προλαβαίνετε και τα free της τελευταίας στιγμής. Χτες βγήκε η είδηση ότι δε παίζουν ο Λο και ο Σμιθ από Αλμπα στα τελευταία λεπτά πριν την έναρξη και βρήκαμε την ευκαιρία. Αν τα σημεία τα είχε η bet365 να ξεκαθαρισω ότι θα δίνονταν συνδρομητικά αλλά επειδή τα είχαν στοιχιμαν και νόβιμπετ μόνο τα έδωσα free. Πολύ προσοχή γιατί παίρνω κάτι αστεία μηνυματα για να κερδίσει κάποιος στο στοίχημα θέλει σύστημα και πλάνο. Εδώ δε δίνουμε μόνο σημεία διαβασμένα αλλά σας δίνουμε κι ένα πλάνο να παίζετε σωστά κι αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό από τα τιπς. Οι εποχές που κάποιος έλεγε 3 σημεία και κάντε ότι θέλετε ή έδιναν τριάδες κτλ τελείωσαν…είναι εποχές του παππού σας και του προπό! Ο στοιχηματισμός αλλάζει κι εδώ είναι επένδυση όταν βάζετε τα λεφτά σας σε ένα σημείο! Τέλος ο τζόγος εδώ έχει κέρδος από το στοίχημα με πλάνο και τακτική. Όσοι είναι συνδρομητές διαβάζουν το σύστημα μας αφου συνέχεια το υπενθυμίζω αλλά και όσοι δεν είναι μπορούν να διαβάσουν το πλάνο μας και το τρόπο μας στο σάιτ! Τους πονάει το cash out πάρα πολύ και φαίνεται.6 χρόνια και βάλε λειτουργίας του σάιτ με αυτό το τρόπο έχουμε μόνο κέρδη! Οι εταιρίες άλλαξαν τον αλγόριθμό τους με τα χρόνια και δίνουν μικρότερο cash out όχι εμείς τον τρόπο μας κι αυτό κάτι λέει! Υπάρχει γενικά ένας πόλεμος σε όποιον κάνει cash out και φυσικά αυτό γίνεται για κάποιο λόγο! Όποιος παίξει όπως λέω ακριβώς με σταθερό ποντάρισμα και cash out στις τιμές που λέω θα δει άσπρη μέρα στοιχηματικά και για 1η φορά κέρδος στη ζωή του. Αν νομίζει κάποιος ότι θα βγάζει χιλιάρικα με 10ευρα είναι σε λάθος κεφάλαιο…

Μου ήρθαν κάτι μηνύματα με δελτία 200ε , 400ε σε free σημείο που έδωσα! Αν νομίζετε πως με αυτά εγώ θα χαρώ κάνετε τεράστιο λάθος γιατί εδώ δεν είμαστε σαν τους άλλους τους ερασιτέχνες! Εσύ που κέρδισες αυτό το δελτίο με 400ε ποντάρισμα είσαι αυτός που αύριο μόλις χάσω 2 σημεία θα με βρίζεις! Γιατί πολύ απλά δεν έχεις το μπάτζετ να υποστηρίξεις αυτό το ποντάρισμα και αν χάσουμε 2 σημεία θα μείνεις μηδέν!!! Επίσης βαράς 200-300ε σε free σημείο και δεν παίρνεις 30ε συνδρομή να παίξεις πιο δυνατά σημεία και με πλάνο!!! Αν αυτό δεν είναι παραλογισμός τότε τι είναι??? Πως θα το χαρακτηρίζατε εσείς? Φυσικά τέτοιους συνδρομητές δε τους θέλω γιατί κι εκεί θα πάνε κάποια στιγμή στο μηδέν! Για να κερδίσει κάπιος πρέπει να έχει πλάνο κάτι που δε σας λένε πουθενά! Ολα σταθερό ποντάρισμα κι όχι πιάσαμε 3 σερί στο επόμενο όλα! Δε γίνεται επίσης μία απόδση του 10 , 15 που δίνουμε και λέω λίγα να την παίζετε ίδιο ποντάρισμα με μία απόδοση του 1,87! Αυτό θα σημαίνει καταστροφή. Μπορεί να έχουμε πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας και στις μεγάλες αποδόσεις αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Σε μία κακή μέρα εσείς θα καταστραφείτε! Μόνο με πλάνο και σύστημα κάποιος θα βγει κερδισμένος από εδω! Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε να παίζετε σωστά! Δε θα βγάλετε χιλιάρικα εδώ σας το ξαναλέω με 10ευρα! Τα κέρδη είναι αναλογικά του πονταρίσματος , όλα είναι μαθηματικά! Αν παίζετε με σταθερό 100 όπως στο πίνακα θα βγάλετε χιλιάρικα ναι. Τέλος για να περάσουμε και στα σημερινά σημεία μη μου στέλνετε μηνυματα πως βλέπω αυτό κι εκείνο δε προκειται να απαντήσω και όποιος παίζει τριάδες και πάνω είναι καταδικασμένος στην αποτυχία! Είναι looser και μεγάλο θύμα και κάτι άλλο που δε θέλω να το πω!

Πάμε τώρα στα σημερινά σημεία αλλά η ανάλυση που σας κάνω κάνει κακό γιατί τα διαβάζουν κι οι στοιχηματικές και βλέπουν τα λάθη τους και μετά τα line αλλάζουν…Θα ξεκινήσω από Euroleague κι έναν παίκτη που τον δώσαμε και VIP κι έχει αλλάξει ελάχιστα η απόδοση του. Λορένζο Μπράουν όβερ 6,5 ασσίστ στο 1,62 στη bet365 είναι η καλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί και ασσίστ ορόσημο 10+ στο 5,25 λίγα χρήματα. Όταν λέω λίγα αν παίζετε με σταθερό 10ε στο 5,25 θα βάλετε 1-2ευρω δηλαδή 1/10 ή 2/10 του σταθερού μας πονταρίσματος! Η στοιχιμαν έχει το double double στο 4,55 κι η bet μας δίνει τις ασσιστ 10+ στο 5,25…Αστεία στοιχιμαν…Μας πρόδωσε ο Μπράουν στο προηγούμενο όπου έκανε 6 ασσίστ αλλά στο πιο προηγούμενο έιχε πληρώσει 10 απόδοση! Σημερα προβλέπω ανοικτό ματς καθώς κι οι 2 ομάδες παίζουν run and gun οπότε ευκαιρία για πολλούς πόντους και πολλές ασσίστ!

Πάμε τώρα στη Παρτίζαν και τον Lessort πόντοι και ριμπάουντ όβερ 15,5 σε όλες τις εταιρίες και λίγα να κάνει double double στο 10 απόδοση! Δε είναι εύκολο να βγει 10 απόδοση αλλά είναι πολύ μαχητικός ψηλός με έφεση στο ριμπάουντ κι όλα θα εξαρτηθούν πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχει. Αν δε κάνει νωρίς φάουλ μπορεί να παίξει 30+ λεπτά!

Που είναι ο Poytress να βάλει ένα τρίποντο αυτή την εβδομάδα μετα την κηδεία που τους κάναμε???

Πάμε στο Eurocup και τον Granger της Βενέτσια όβερ 4,5 ασσίστ στο 1,87 και ελάχιστα στο double double 15,50 απόδοση. Βατό το 4,5 αλλά δύσκολο το double.Σε 4 ματς για φέτος έχει 6,6,6 και 3 ασσίστ αντίστοιχα.Επειδή όμως έχει έφεση στις ασσίστ σε κάποιο ματς που θα τον παέι θα κάνει το double.Το κακό είναι ότι υπάρχει κι ο Σπίσου στην ομάδα και οργανώνει κι αυτός πολλές φορές.

Tέλος από Euroleague ελάχιστα να κάνει double double ο Καλάθης της Φενέρ στο 10 απόδοση!!! Την προηγούμενη εβδομάδα τον είχε 13 πόντους 9 ριμπάουντ και 9 ασσίστ δηλαδή χάσαμε 11,25 απόδοση για 1 ριμπαουντ ή μία ασσίστ! Λίγα τα αξίζει! Το βράδυ μπορεί αν έχουμε σημεία από ΝΒΑ!!!