Καλησπέρα σε όλους μετά από άλλη μία Φανταστική ημέρα τόσο στην Ευρώπη που βγάλαμε 10 απόδοση με τον Lessort όσο και στο ΝΒΑ που μας πήγε Ταμείο το 1ο bet της χρονιάς ο Μπρόγκντον. Όργια συνδρομητικά αφού είχαμε 7/8 σημεία και το ΝΒΑ ξεκίνησε 2/2!! Δηλαδή στην έναρξη του ΝΒΑ κάναμε 3/3 τους πιάσαμε πάλι στον ύπνο!!! Όπως ακριβώς σας τα λεγα γιατί εδώ πρώτα τα λέμε και μετα γίνονται κι όχι μετά Χριστόν προφήτες! Πριν ξεκινήσουμε με τα σημερινά σημεία πρέπει να τονιστεί κάτι που όλοι πρέπει να στε ενημερωμένοι. Με ειδοποίησαν 3-4 άτομα συνδρομητές μας πως υπάρχει ένα γκρουπ στο τέλεγκραμ με σελίδα και στα social media Greek…κάπως λέγεται ότι μας αντιγράφει και μετά από έρευνα μας δίνει ακριβώς ότι δίνουμε με καθυστέρηση φυσικά και μικρότερες αποδόσεις βέβαια και γι αυτά πουλάει και συνδρομή στα μουλωκτα παράνομα!!! Χωρίς εταιρία ξανατονίζω παράνομα! Δε θα ζητήσω να τους κάνετε ούτε μπλοκ ούτε αναφορές ούτε τίποτα θα ήθελα να συνεχίσουν τις παρανομίες τους γιατί εδώ εμείς δεν είμαστε καφενείο! Είμαστε νόμιμη εταιρία και το νομικό τμήμα του site μας έχει ήδη αναλάβει την υπόθεση κι έχουμε άπειρα στοιχεία , έχουμε μαρτυρίες ανθρώπων , έχουμε όρους στο σάιτ οι οποίοι παραβιάζοντα και φυσικά θα υπάρχουν κυρώσεις. Γι αυτό και στο μέλλον όποιος θέλει μπορεί να κάνει γκρουπάκια , να κοροιδεύει κόσμο , να αντιγράφει αλλά θα πληρώσει και μάλιστα χοντρά! Να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν κάποιοι όροι και προυποθέσεις στο σάιτ που με την αγορά συνδρομής ο καθένας τους αποδέχεται και δε μπορεί να αντιγράφει! Βέβαια αν πάτε σε διάφορα τέτοια γκρουπ που δημιουργούνται στο τέλεγκραμ και αγοράζετε συνδρομές χωρίς να υπάρχει κάποια εταιρία , κάποιο σάιτ και δίνεται τα χρήματα σας σε τυχοδιώκτες είστε άξιοι της μοίρας σας. Πρώτα ο κόσμος φταίει , ο καταναλωτής που στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και βρίσκουν οι απατεώνες χώρο για παρανομίες! Ξαναλέω εδώ καφενείο δεν είμαστε! Είμαστε το Νο1 site σε κέρδη , κράταμε στατιστικά όλα τα ματς εδώ και 3 χρόνια με νούμερα που ζαλίζουν , είμαστε για 2η συνεχόμενη χρονιά χορηγός της μπασκετικής ΑΕΚ και συνεχίζουμε ανοδικά!!! Συνήθως από εδώ ο κόσμος πληρώνεται από τα πολλά Ταμεία αλλά κάποιοι θα πληρώσουν…

Πάμε τώρα στα σημερινά σημεία που ήδη έχουμε δώσει συνδρομητικά τα σημεία της bet365 απο Euroleague και εδώ free θα έχουμε σημεία που δε τα έχει η bet από στοιχιμαν και νοβιμπετ. Θα ξεκινήσω από Eurocup και την Τσεντεβίτα η οποία έχει κάποιες πολύ σημαντικές απουσίες. Εκτος και ο Ντραγκιτς και ο Φερελ κι η ομάδα έχει μείνει χωρίς οργανωτή! Τον ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Ανταμς που θα παίξει γύρω στα 35 λεπτά αναγκαστικά! Θα επιλέξω όβερ 3,5 ασσίστ Ανταμς της Τσεντεβίτα στο 2,15 νοβιμπετ στο 1,87 στοιχιμαν και όβερ 16,5 πόντοι και ασσίστ του ίδιου παίκτη στο 1,87 στοιχιμαν! Η νοβιμπετ έχει τον Φερελ διαθέσιμο κι έχει βγάλει λάθος αποδόσεις!!! Δε θα παίξει ο Φερελ. Τεράστια αξία Ανταμς όβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα στο 3,20 στη νοβιμπετ!!! 2 ματς έχει παίξει για την ώρα και έχει 1/6 και 0/6 προσπάθειες και σήμερα χωρίς τον Φερελ μπορεί να πάρει και περισσότερες. Τέλος η νόβιμπετ έχει 1ος στις ασσίστ Ανταμς 7 απόδοση κι αξίζουν ελάχιστα. Δεν είναι καλός στις ασσίστ αλλά σήμερα αναγκαστικά πρέπει να πασάρει!

Πάμε τώρα στη Μπουρσασπόρ η οποία έχει την σημαντική απουσία του Auguste! Μου κάνει εντύπωση ο Saybir που έχουν το line του στους 5,5 πόντους και το όβερ στο 2,10! Αξίζει πολύ αυτή η απόδοση για έναν παίκτη που σήμερα θα παίξει μίνιμουμ 20 λεπτά και θέλουμε να βάλει 6 πόντους! Ωραίο σημείο εδώ και το όβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα του Bitim στο 1,70. Σε όλα τα ματς του πρωταθλήματςο έχει 2 εύστοχα και στη Τσεντεβίτα είχε 1/5. Σήμερα εντος έδρας πιστεύω θα πληρώσει!

Αυτά για την ώρα θα έχουμε και σημείο από ΝΒΑ το βράδυ!!!