Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομαδά! Ιδανικό το ΣΚ μας στα free με 3/3 και το ένα 4,90 απόδοση! Τώρα αν κάποιος έπαιξε τον Stone under 8,5 κι όχι 9,5 που ήταν στην αρχη ήταν άτυχος γιατί έβαλε 9( έπαιξε 25 λεπτά όπως σας είπα και πήρε 6 σουτ! Πέσαμε 100% μέσα στην ανάλυση ξανά)…σας έχω πει όμως μπειτε στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ ώστε να παίρνετε ειδοποιήσεις και να τα βλέπετε κατ ευθείαν γιατί όταν κάποιο σημείο είναι free τον βλέπουν πάρα πολλά άτομα και παίρνει πολύ τζίρο οπότε οι στοιχηματικές επειδή φοβούνται και δε θέλουν να ρισκάρουν άλλα χρήματα αλλάζουν το line. Για να μαθαίνετε αυτό γίνεται διότι κάθε στοιχηματική έχει συγκεκριμένο ποσό που παίρνει τζίρο σε κάθε σημείο. Αν από πολλά πονταρίσματα ξεπεραστεί αυτό το ποσό είναι αναγκασμένοι να κλείσουν το σημείο ή να αλλάξουν το line. Γι αυτό το λόγο γίνεται ένα σαιτ συνδρομητικό γιατί μία καλή ενημέρωση όταν δίνεται free στα τόσα άτομα θα χαθεί και θα παίζει ο καθένας όπως να ναι ενώ όταν υπάρχει συνδρομητική υπηρεσία θα δίνεται σε αυτούς που καταλαβαίνουν και για να πληρώσουν συνδρομή θέλουν να παίξουν σωστά!

Σήμερα θα έχουμε free σημείο από ΝΒΑ γιατί έχουμε κάποιες επιβεβαιωμένες απουσίες από τώρα! Επειδή τα ματς του ΝΒΑ ξεκινούν αργά για την Ελλάδα οι περισσότερες απουσίες μαθαίνονται αργά λίγο πριν την έναρξη του ματς αλλά και οι στοιχηματικές στα περισσότερα ματς έχουν όλους του παίκτες διαθέσιμους λίγο πριν την έναρξη! Το να σας πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος σημείο ΝΒΑ από 8 και 9 το βράδυ ώρα Ελλάδος είναι κοροιδεία και τζόγος! Επειδή εδώ δε το βλέπουμε σαν τζόγο αλλά σα δουλειά σημεία δίνονται μόνο όταν υπάρχουν ειδήσεις και βγαίνουν κάποια πλεονεκτήματα για να είναι οι πιθανότητες με το μέρος μας! Δε σημαίνει αυτό πως θα τα πιάνουμε όλα αλλά παίζουμε με περισσότερες πιθανότητες και το μυστικό στο στοίχημα που είναι καθαρά παιχνίδι πιθανοτήτων είναι να ποντάρεις με τις πιθανότητες προς το μέρος σου και σε βάθος χρόνου θα έχεις κέρδος! Αν όμως θες να παίζεις τριάδες και στη τύχη ή παίζει ο 1ος με το τελευταίο παίζω να κερδίσει ο 1ος είσαι κορόιδο και γελάνε μαζί σου οι στοιχηματικές!

Για σήμερα λοιπόν υπάρχουν ειδήσεις για τους Πίστονς που έκαναν την έκπληξη χτες και κέρδισαν τους Γουόριορς. Εκτός ο σέντερ Duren και ο σέντερ Bagley είναι μόνιμα εκτός από την αρχή της χρονιάς! Αυτό σημαίνει πως ο μόνος καθαρός σέντερ είναι ο Στιούαρτ και θα βάλουμε ένα ποντάρισμα στο όβερ 10,5 πόντων του και λίγα στο πόντοι ορόσημα 15+ στο 4,90. Τα σημεία μετράνε και συνδρομητικά , να τα παίξουν δηλαδη και οι συνδρομητές αφού είναι σημεία που τα έχει η bet365. Χτες ο Στιούαρτ σημείωσε 22 πόντους!!! Γενικά φέτος σε ένα μόλις ματς σημείωσε 7 πόντους και σε όλα τα υπόλοιπα 11 και πάνω. Υπάρχει κι ο σέντερ Noel στο ρόστερ των Πίστονς αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου φέτος! Εμείς θέλουμε να αγωνιστεί 30 λεπτά και να πάρει τις προσπάθειες από κει και πέρα παίξαμε σωστά κι αν τα βάλει μπορεί να πάμε και ταμειάρα. Όσον αφορά συνδρομητικά βάζουμε ένα ποντάρισμα στο όβερ 10,5 και 2/10 του σταθερού μας στο 4,90! Καλή μας επιτυχία!!!