Πάρα πολύ καλά και χτες στα free με τον Φόστερ να μας πηγαίνει ταμείο και να χουμε 5/5 free στη σειρα!!! Μου στελνετε πολλα άτομα δε πρόλαβα άλλαξε η απόδοση κτλ. , μπορείτε να καταλάβαιτε λίγο τι τους κάνουμε και να διανοηθείτε τι ζημιά έχουν πάθει? Έχουμε κάνει αδιανόητο σερί και στα free με αποδόσεις που ζαλίζουν! Είναι λογικό ότι οι εταιρίες μόλις δώσουμε σημείο να αλλάζουν τις τιμές. Επίσης περιμένουν 2500 άτομα και παραπάνω να δουν τα free μας να πάνε να παίξουν οπότε δεν αντέχουν αυτές οι εταιρίες τέτοιο τζίρο! Ετσι έχουν τα free είναι για όποιον προλάβει. Δηλαδή σας χαρίζω χρήμα στην κυριολεξία που τον προηγούμενο μήνα είχαμε 90% ποσοστό επιτυχίας και θα ακούσω και γκρίνια γιατί δε το προλάβατε. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο! Όποιος προλάβει παιδιά θα παίζει εδώ δυστυχώς αν θέλετε free. Κι ορίστε η απάντηση γιατί είμαστε συνδρομητικό. Αν τα δίναμε όλα free ποιος θα προλάβαινε?

Πάμε τώρα στα σημερινά σημεία όπου τα ματς είναι πάρα πολλά κι υπάρχουν ευκαιρίες αλλά σε πολύ μικρές αποδόσεις που μόλις τις δώσω θα καταγκρεμιστούν γι αυτό και δε θα σας τα δώσω όλα. Τα σημεία αυτά υπάρχουν νόβιμπετ και στοίχιμαν κι ίσως και σε άλλες μικρές εταιρίες κι όχι στη bet365 γι αυτό δε τα δίνουμε και συνδρομητικά. Ξεκινάω από Eurocup και Μπούρσασπορ η οποία έχει 2 σημαντικές επιστροφές σήμερα αλλά θα εμπιστευτώ ξανά τον Μπίτιμ όβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα. Μας πλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική και πιστεύω θα πληρώσει και σήμερα. Παίρνει 5-6 προσπάθειες τριών πόντων , η Ουλμ παίζει γρήγορο κι ανοικτό μπάσκετ χωρίς άμυνα αρα περισσότερες επιθέσεις και περισσότερα σουτ για όλους.

Πάμε στο Λιετκαμπέλις – Κλουζ όπου υπάρχουν αρκετές επιλογές. Για αρχή είχα ξεχωρίσει το όβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα του Ριτσαρντ της Κλουζ αλλά το γκρέμισαν στο 1,60 από 1,87 χτες βράδυ και στη νοβιμπετ στο 1,54!!! Αυτή η απόδοση δεν αξίζει αν το βρείτε κάπου 1,80+ αξίζει. Μαρέσει όμως σε εξαιρετική απόδοση το όβερ 4,5 ασσίστ του ίδιου παίκτη στο 2,10!!! Το λιγότερο που έχει κάνει σε Ευρωπαικό ματς είναι 4 κι η απόδοση αυτή είναι εξαιρετική με τα δεδομένα που έχουμε! Τέλος το όβερ 1,5 εύστοχα τρίποντα Κullamaee της Λιετκαμπέλις μπορεί να γίνει μία ακόμη επιλογή αφού παίζει εντός και παίρνει γύρω στις 5 προσπάθειες στο ματς!

Στην Τρέντο υπάρχει ένα σημείο σε απόδοση 1,50 και θεωρώ πως θα βγει. Crawford οβερ 0,5 εύστοχα τρίποντα !

Αυτά για την ώρα μπορεί να βγει και κάποιο άλλο σημείο και θα δωθεί κατ ευθείαν στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ!