Πάρα πολλά τα ματς αυτή την εβδομάδα με διπλή αγωνιστική Euroleague και πολύ σημαντικά ματς για Τσαμπιονς λιγκ και Eurocup! Για όλη την εβδομάδα θα έχουμε κάθε μέρα free σημεία και πάμε για το απόλυτο!!! Θα ξεκινήσουμε από το Τσαμπιονς λιγκ όπου έχω ξεχωρίσει ένα σημείο από το ματς του Πάοκ. Δυστυχώς δε μας προσφέρουν όλους τους παίκτες σε όλες τις κατηγορίες. Από την Μάλαγα Κεντρικ Περυ όβερ 3,5 ασσίστ. Μικρο θεωρώ αυτό το line για τον Πέρυ ο οποίος έχει πολύ περισσότερο δημιουργικό ρόλο φέτος. Στα υπόλοιπα ματς δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο και πάμε στην Euroleague.

Στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ έχουμε τις απουσίες των βασικών Μότλει και Γουιλμπέκιν για τους φιλοξενούμενους και αμφίβολους τους Γουόκαπ και Μακίσικ για τον Ολυμπιακό. Στη στοίχιμαν βρίσκουμε όβερ 2,5 ασσίστ Εντουαρντς στο 1,68 και το θεωρώ εξαιρετικό σημείο! Στα 2 ματς που δεν αγωνιστηκε ο Γουιλμπέκιν έκανε 5 και 8 ασσίστ!!! Δε γίνεται να μην παίξουμε αυτό το σημείο! Στη νόβιμπετ τώρα βρίσκουμε Εντουαρντς όβερ 7,5 πόντοι στο 1,68 , Βεζένκοφ under 23,5 πόντοι στο 1,50 και Σλούκας όβερ 5,5 ασσίστ στο 1,56! Είναι 3 αρκετά πιθανά σημεία που μπορούμε να τα παίξουμε σαν bet builder επιλέγοντας 2 από αυτα σε δυάδα. Ειδικά αν δε παίξει ο Γουόκαπ ο Σλούκας μπορεί να κάνει πάνω από 7 ασσίστ!

Τέλος έχουμε ένα σημείο από Βιλερμπάν Ντε Κολο under 4,5 ασσίστ στο 1,90 στη νόβιμπετ! Σε 11 φετινά ματς για την euroleague μόλις σε ένα έχει περάσει αυτό το line!!!

Aυτά είναι τα σημερινά μας free σημεία καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!