Καλησπέρα σε όλους μετά από άλλη μία εξαιρετική μέρα στα free μας με 3/3 και φτάσαμε 8/9 free tips αυτή την εβδομάδα!!! Κέρδος έχει ο μήνας μας και στο VIP που μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στατιστικά μας στην ενότητα STATISTICS στο σάιτ μας αλλά και το WOLF BETS συνεχίζει με κέρδος μία καινούργια πρωτοποριακή υπηρεσία με αρχικά σημεία!!! Σας βγάζουμε κέρδος παντού λοιπόν πάντα με σύστημα , συνέπεια , μελέτη και υπομονή!

Πάμε στα σημερινά free μας ξεκινώντας από Φενέρ και όβερ 5,5 ασσίστ τον Καλάθη στη στοιχιμαν στο 1,55. Η απόδοση είναι μικρή αλλά ο Καλάθης σήμερα μπορεί να ξεπεράσει αυτό το line κόντρα σε μία ομάδα που παίζει run and gun και υπάρχουν ανοικτοί χώροι! Από το ίδιο ματς μαρέσει και Εντουαρντς όβερ 10,5 πόντοι στη bet365. Με την απουσία του Γουιλμπεκιν έχει αναλάβει μεγάλο κομμάτι της επίθεσης με πολλές προσπάθειες. Δε διστάζει , έχει θράσος όσα σουτ κι αν χάσει και θα τον εμπιστευτώ!

Πάμε στη Μακάμπι όπου μου κάνει εντύπωση ένα line που προσφέρει μόνο ο στοιχιμαν για τον Jaylen Adams και το όβερ 4,5 πόντοι! Χωρίς τον Μπολντγουιν ο οποίος απουσιάζει σήμερα ο Ανταμς παίζει πάνω από 25 λεπτά και στα ματς του πρωταθλήματος δεν έχει πέσει κάτω από 10 πόντους! Θα επιλέξουμε το όβερ 4,5 πόντοι στο 1,75 και το όβερ 0,5 ευστοχα τρίποντα στο 2 απόδοση και δυστυχώς δεν μας προσφέρει μεγαλύτερα lines πόντων σε μεγαλύτερες αποδοσεις γι αυτον τον παίκτη. Αν σε κάποια άλλη στοιχηματική βρείτε κάτι να το επιλέξετε γιατί μπορεί να βάλει 10+ πόντους σήμερα βάση του χρόνου και των προσπαθειών που θα πάρει.

Αυτά έχουμε για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!