Καλησπέρα σε όλους μετά από άλλη μία εξαιρετική ημέρα στα free μας και πλέον τρέχουμε σερί από την προηγούμενη εβδομάδα 13/16 σημεία free!!!! Τρομερό σερί τρομερό ποσοστό κι αν κάποιος ακολουθούσε μόνο τα free μας από την αρχή της χρονιάς με το σύστημα μας θα έιχε βγάλει τεράστιο κέρδος!!! Πάμε για το μοναδικό στατιστικό στο σάιτ μας να κλείσουμε τη σεζόν με 12/12 μήνες με κέρδος κάθε μα κάθε μήνα!!! WOLF BETS μία νέα υπηρεσία που τρέχουμε εδώ και κάποιους μήνες με ένα προγραμμα στατιστικών για όβερ / αντερ που έχουμε δημιουργήσει κατά αποκλειστικότητα εμείς πάει κι αυτό τρένο!!! Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή????2 υπηρεσίες με κέρδος , free σημεία με κέρδος!!! Πάντα όλα αυτά όμως βασίζονται στο μοναδικό σύστημα μας και παίζοντας έτσι όπως ακριβώς σας λέω! Χωρίς σύστημα δε κερδίζεις ποτέ στο στοίχημα το οποίο εμείς το χουμε κάνει επένδυση όπως σας λέω τόσα χρόνια! Το βλέπετε άλλωστε από την αντίδραση που έχουν οι εταιρίες μόλις δώσουμε ένα σημείο και πόσο τρέμουν καταγκρεμίζοντας τις αποδόσεις!

Πάμε τώρα στα σημερινά παιχνίδια της Euroleague όπου υπάρχουν πάρα πολλοί αμφίβολοι σε αρκετές ομάδες οπότε δε μπορεί να βγει συμπέρασμα. Αν λείψει ένας παίκτης αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα σε μία ομάδα και δε γίνεται αν δε ξέρουμε ποιοι θα αγωνιστούν να επιλέξουμε ειδικά παικτών. Όταν οριστικοποιηθούν οι απουσίες έχουμε κάποια σημεία που υπάρχουν στοιχιμαν και θα δωθούν απευθείας στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ ορατά σε όλους για να τα δείτε γρήγορα. Γι αυτό όποιος δεν είναι στο γκρουπ μας να κάνει join ώστε να μη χάνει free σημείο. Για την ώρα έχουμε πάρα πολλές απουσίες για Βιρτους και θα μπορούσατε να παίξετε μία δυάδα στη νόβιμπετ Τεόντοσιτς όβερ 8,5 πόντοι + Σενγκέιλα όβερ 8,5 πόντοι που βγάζει 1,95. Είναι 2 παικτες που θα αγωνιστούν αρκετά κι αυτά τα line είναι αρκετά βατά.

Στο στοιχιμαν βρίσκουμε ξανά από Βιρτούς τον Μπακό όβερ 3,5 ριμπαουντ στο 2,15!!! Εξαιρετική απόδοση για έναν παίκτη που αναγκαστικά σήμερα πρέπει να αγωνιστεί μίνιμουμ 20 λεπτά καθώς είναι εκτός οι ψηλοί Μικι , Οτζελέγε και Αμπας! Το όβερ 6,5 πόντοι του θα μπορούσε να μπει σαν επιλογή ξανά σε εξαιρετική τιμή 2,15 αλλά οριακό γιατί σαν παίκτης είναι από τις τελευταίες επιλογές στην επίθεση της Βιρτους. Τζαιτέχ όβερ 1,5 ευστοχες ελεύθερες βολές στο 2,50!!! Τρομερή απόδοση για έναν παίκτη που δεν είναι τόσο ευστοχος στις βολές αλλά επειδή σήμερα θα αγωνιστεί πολύ και έχει μεγάλο κορμί θεωρώ πως θα κερδίσει φάουλ και θα πάει στη γραμμή. To double double του ιδιου παίκτη το βρίσκουμε στο 10,75 ή το ριμπαουντ ορόσημα 10+ στη bet365 στο 9,25  αξίζουν λίγα για πολλά λόγω του αυξημένου χρόνου συμμετοχής που θα έχει. Θα μοιραστεί ο χρόνος στη θέση 5 στους Τζαιτέχ και Μπακό γιατί δεν υπάρχει άλλος οπότε επιλέγουμε σημεία αυτών των παικτών. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και δε καταλαβαίνετε σωστά όταν λέμε μία απόδοση του 10 δε την βάζουμε όσο μία απόδοση του 1,80-2! Σε τέτοιες αποδόσεις βάζετε 1/10 ή 2/10 του σταθερού σας πονταρίσματος. Δηλαδή αν παίζετε 10ε το ματς σε μία τέτοια απόδοση θα βάλετε 1-2ε. Πάντα με σύστημα!!!

Ένα σημείο που μου κάνει εντύπωση είναι από Ερυθρό Αστέρα εκτελεσμένες ελεύθερες βολές Λουκα Βιλντόζα όβερ 1,5 στο 1,70. Δηλαδή θέλουμε να εκτελέσει 2 βολές ένας παίκτης που έχει συνεχώς τη μπάλα στα χέρια του και παίρνει αρκετές προσπάθειες. Μία φορά να μπει στη ρακέτα και να τον κόψουν με φάουλ είναι 2 βολές. Το σημείο εύστοχες ελεύθερες βολές του Βιλντόζα είναι όβερ 1,5 στο 2,10 επίσης value!

Αυτά τα σημερινά μας σημεία καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!