Ντέρμπι αιωνίων έχουμε σήμερα αφού ο Πάο υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την Euroleague! Η μεγάλη είδηση είναι ότι δε παίζει ο καλύτερος παίκτης του ολυμπιακού ο Βεζένκοφ κι αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα. Ο Πίτερς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Βεζένκοφ συν ότι θα αντιμετωπίσει μεγάλο προβλημα στην άμυνα κόντρα στον Γουίλιαμς. Ένα ακόμη συν για τον Πάο είναι ότι έχει διαθέσιμο τον Γκριγκόνις που λόγω της παρουσίας του Μπέικον μπορεί να βρει ελευθερα σουτ τριών πόντων.Πιστεύω θα δούμε έναν καλύτερο Γκριγκόνις από δω και πέρα λόγω του Μπέικον που τραβάει παίκτες ενώ πριν έπρεπε ο Γκριγκόνις να δημιουργήσει μόνος του για τον εαυτό του κάτι που δεν έκανε ποτέ στη καριέρα του γι αυτό κι είχε εκτεθεί.Αν παίξει κι ο Γουόλτερς που πιστεύω θα κάνουν τα πάντα για να αγωνιστεί ο Πάο είναι πιο κοντά στη νίκη!

Πάμε τώρα στα ειδικά παικτών και την στοιχιμαν όπου βρίσκουμε όβερ 0,5 δίποντα Παπανικολάου στο 1,65 απόδοση! Πολύ περιέργο να δίνουν να βάλει μόλις ένα δίποντο ο Παπανικολάου που λογικά πάντα πρέπει να παίξει αρκετά σήμερα. Μαρέσει και το όβερ 1,5 εκτελεσμένες βολές στο 1,65 Φαλ! Θα γίνουν μάχες κάτω από το καλάθι και θέλω να κερδίσει ένα φάουλ ο Φαλ πάνω στη προσπάθεια! Δε μου φαίνεται δύσκολο σ ένα σκληρό ματς όπως το σημερινό.

Aπό Φενέρ καλό σημείο το όβερ 13,5 πόντοι του Μότλει που το βρίσκουμε στη στοιχιμαν στο 1,70! Θα λείψει και ο Τζεκίρι αλλά έτσι κι αλλιώς ίσως ο καλύτερος ψηλός της φετινής Euroleague θα αγωνιστεί αρκετά.

Αυτά έχουμε για σήμερα καλή επιτυχία να έχετε σε ότι επιλέξετε και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα!