Ταμείο χτες το free μας από το ματς του Πάοκ και συνεχίζουμε στα free πάρα πολύ καλά με κέρδος στο σύνολο! Κέρδος και στο VIP μας με τα live μας , κέρδος και στο WOLF BETS με τα αρχικά μας και το καινοτόμο πρόγραμμα μας που υπάρχει μόνο εδώ και είναι 30 χρόνια μπροστά απ όλους τους υπόλοιπους! Παντού κέρδη λοιπόν με σωστή ενημέρωση και πάνω απ όλα ΣΥΣΤΗΜΑ γιατί αν δεν έχετε σύστημα δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να βγάλετε κέρδος από το στοίχημα!

Σήμερα θα πάμε στο ματς του Περιστερίου κόντρα στη Ντιζόν για το Τσαμπιονς λιγκ! Ο νικητής περνάει στους ομίλους κι είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις 2 ομάδες. Έχω ξεχωρίσει 2 παίκτες του Περιστερίου ξεκινώντας με τον Φρανσισκο όβερ 6,5 ασσίστ στο 1,95. Από εκεί που τον είχαν 4,5 τον πήγαν 6,5 επειδή τον παίζουμε συνέχεια και μας πάει ταμείο. Πρώτοι εδώ τους πιάσαμε στον ύπνο αφού όπως σας έχω πει ο Σπανούλης μόλις είδε ότι ο Μωραίτης δεν τραβάει ζήτησε από τον Φρανσίσκο να αναλάβει περισσότερο την δημιουργία και ξεκίνησε ο Φρανσίσκο να μοιράζει μπάλες. Μεγάλο το line σήμερα αλλά στα τελευταία ματς ο Φρανσίσκο κάνει συνεχώς 7-8 ασσίστ και πιστεύω θα μας πληρώσει. Είναι τόσο σημαντικό το ματς άλλωστε που θα πάρει πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής. Το 2ο σημείο που έχω επιλέξει έχει λίγο ρίσκο διότι ο Αγραβάνης είναι τραυματίας αλλά λόγω της κρισιμότητας του ματς θα αγωνιστεί. Όβερ 12,5 πόντοι στο 2,10 στη στοιχιμαν για τον Αγραβάνη είναι τρομερή απόδοση κι αν αγωνιστεί κανονικά θα μας πληρώσει. Όσοι παίζετε Οπάπ το line είναι 11,5 σε απόδοση 1,70. Πιστεύω σε ένα ματς χρονιάς για το Περιστέρι πως ο Αγραβάνης θα αγωνιστεί είτε με ένεση είτε σφίγγοντας τα δόντια.

Αυτά έχουμε για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!! Να υπενθυμίσω όταν δίνω πάνω από ένα ειδικά παικτών δε τα παίζετε όλα μαζι!!! Μονά παίζουμε πάντα εκτός αν είναι πιο μικρές αποδόσεις που μπορούμε να βάλουμε καποια δυάδα. Οποιος παίζει τριάδες και πάνω είναι εγκληματίας και καταδικασμένος στην ήττα 1000000%!!!