Καλησπέρα σε όλους κι έχουμε free σημεία παικτών από Ελληνικό πρωτάθλημα για αρχή. Ξεκινάω από το ματς του Πάοκ με το Λαύριο όπου έχουμε 2 ομάδες που πάιζουν run and gun και θα έχουμε πολλές κατοχές. Έχω επιλέξει τον Riley του Πάοκ όβερ 3,5 ασσίστ στο 1,68 στη bet365. Λίγο εύστοχοι να είναι οι συμπαίκτες του θα κάνει το όβερ σε ένα ματς που πιστεύω μπορεί να είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος καθώς το Λαύριο έχει ενισχυθεί και δείχνει διαφορετικό πρόσωπο.

Πάμε στον Απόλλωνα που έχει ντέρμπι παραμονής κόντρα στη Καρδίτσα κι έχω επιλέξει τον Verge όβερ 15,5 πόντους! 2 ματς έχει αγωνιστεί ο νέος παίκτης του Απόλλωνα κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό κι έχει σημειώσει από 16 πόντους στο κάθε ματς. Σήμερα κόντρα και σε πιο αδύναμο αντίπαλο μπορεί να βάλει 20+. Είναι εξαιρετικός παίκτης , θα γίνει ο ηγέτης του Απόλλωνα και στα επόμενα ματς πιστεύω το line του θα ανέβει στο 19,5 – 20,5 πόντους.

Τέλος πάμε και στον Αρη που έχει τις απουσίες των Καββαδά και Σανόγκο μένοντας με τον Γκουντγουιν και τον Χρηστίδη στη θέση 5! Γκουντγουιν όβερ 8,5 ριμπαουντ στο 2,15 στη bet365! H απόδοση είναι εξαιρετική και θα την τιμήσω για έναν παίκτη που έχει έφεση στα ριμπαουντ και στο 1ο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό είχε πάρει 14!!! Αξία και το double double του Γκουντγουιν στο 3,75 απόδοση νοβιμπετ!