Τρομερά πήγε η εβδομάδα μας στα free tips με 9/10 και τρομερές αποδόσεις!!! Ρογκαβόπουλος μας έδωσε ταμειάρες στο 2,15 και 3,50 free για όλους αφού έκαναν τρομερό λάθος οι στοιχηματικές! Τα προκριματικά συνεχίζονται χωρίς όμως να μας δίνουν πολλές επιλογές οι στοιχηματικές! Ειδικά η bet365 δεν δίνει καθόλου ειδικά παικτών για στοιχηματισμό και βρίσκουμε λίγα παιχνίδια στη στοιχιμαν.

Θα πάμε στα Προκριματικά Παγκοσμίου στην Αμερική όπου έχω ξεχωρίσει 2 σημεία. Ξεκινάω από τον Καναδά και τον Thomas Scrubb όβερ 8,5 πόντους στο 1,80. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που έχουν τόσο μικρό line για έναν παίκτη που στο υπάρχον ρόστερ του Καναδά παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες. Στο προηγούμενο ματς πήρε 16 σουτ + τις βολές και σημείωσε 18 πόντους. Αξία και στο να βγει πρώτος σκόρερ στο 5,20 απόδοση. Εχουν μπερδευτεί οι στοιχηματικές και κοιτάζουν τον μέσο όρο των παικτών για να βγάλουν ειδικά αλλά τώρα στα παράθυρα τα ρόστερ είναι αλλαγμένα και κάποιοι παίκτες βασικοί που έπαιρναν πολλές προσπάθειες απουσιάζουν. Το μόνο αρνητικό είναι πως ο Καναδάς έχει εξασφαλίσει την προκρισή του κι είναι αδιάφορος , μπρεί να γίνει κάποιο μεγαλύτερο ροτέισον και να αγωνιστεί ο Scrubb λιγότερο αλλά το σημείο και 20 λεπτά να αγωνιστεί είναι value.

Έχω ένα ακόμη σημείο που μου φαίνεται μεγάλο το line. Caboclo από την Βραζιλία under 15,5 πόντοι. Καίγεται η Βραζιλία για νίκη και λογικά θα την πάρει αλλά έχει πολλούς παίκτες και θα μοιραστεί το σκοράρισμα. Θα αγωνιστει αρκετά ο Καμπόκλο αλλά μου φαίνεται μεγάλο το line. Στο προηγούμενο ματς κόντρα στο Πουέρτο Ρικο που η Βραζιλία σημείωσε 90 πόντους ο Καμπόκλο έβαλε 8 και πήρε μόλις 7 σουτ δύο πόντων γιατί δύσκολα θα εκτελέσει κάποιο τρίποντο. Αυτά τα σημερινά μας σημεία καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!