Καλησπέρα σε όλους επανερχόμαστε με τα free tips όπου την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε 9/10 με αποδοσάρες από τα παράθυρα των εθνικών ομάδων αλλά χάσαμε τελευταία μέρα 2 και πήγαμε στα 9/12 αλλά και πάλι εξαιρετική εβδομάδα για free σημεία! Σήμερα έχουμε 5 ματς για την Euroleague και θα έλεγα δύσκολα ματς εκ πρώτης όψεως. Δυστυχώς η Euroleague έχει γίνει ένα μικρό ΝΒΑ με αλλοπρόσαλα αποτελέσματα. Βλέπουμε ομάδες με τρομερές απουσίες να κερδίζουν κι όταν επιστρέφουν όλοι να χάνουν. Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα έτσι και είναι η χειρότερη λίγκα για να παίξει κάποιος σημεία αγώνα μαζί με το ΝΒΑ. Αυτές οι διοργανώσεις για σημεία αξίζουν από τα play off και μετά για όσους θέλουν να παίζουν σωστά και επαγγελματικά για να βγάλουν κέρδος , για όσους παίζουν καφενειακά επειδή βλέπω το ματς να παίξω κάτι είναι οκ.

Ξεκινάω από το ματς του Ερυθρού Αστέρα που επιτέλους θα ντεμπουτάρει ο Καμπάτσο ο οποίος μας απογοήτευσε με την Αργεντινη που αποκλείστηκε από την Δομηνικανή Δημοκρατία! Δεν έχει ακόμη καλό αγωνιστικό ρυθμό αφου αγωνίζεται μόνο στα ματς της Αδριατικής λίγκας όπου οι ομάδες είναι πολύ αδύναμες και τα ματς δεν έχουν κίνητρο και άνχος. Θα τον δούμε σήμερα κι έχω επιλέξει το όβερ 5,5 ασσίστ του που βρίσκουμε στο στοιχιμαν. Εχει τρομερή έφεση στις ασσίστ και 6 ειναι βατές για το επίπεδό του.

Στο ματς του Πάο κρατάω μία δήλωση του Σερέλη ότι θέλει η ομάδα του να κάνει 20 ασσίστ στο ματς. Βέβαια γι αυτόν τον Πάο που δεν έχει δημιουργό αυτό είναι αδύνατον αλλά ο Λι μπορεί να κάνει το όβερ 4,5 ασσίστ στο 1,95 στη bet365. O μόνος που μπορεί να δημιουργήσει έστω και λίγο και η Εφες που παίζει run and gun βολεύει σαν αντίπαλος. Από Εφές είναι για ένα ακόμη ματς ο Μίσιτς κι ο Κλάιμπερν θα είναι το επιθετικό όπλο της ομάδας κι επιλέγω το όβερ 17,5 πόντων του στο 1,71 στη bet365.

Από Ερυθρό Αστέρα Καμπάτσο όβερ 5,5 ασσίστ στο 1,80 stoximan

Από Πάο Πάρις Λι όβερ 4,5 ασσίστ στο 1,95 bet365

Από Εφές Κλάιμπερν όβερ 17,5 πόντοι στο 1,71 bet365

Αυτά τα 3 είναι τα σημερινά μας free καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!