Καλησπέρα σε όλους με πλούσιο πρόγραμμα Euroleague σήμερα αφού διεξάγονται 7 παιχνίδια και μάλιστα πολύ κρίσιμα τα περισσότερα αφού μένουν 6 ματς για να τελειώσει η κανονική διάρκεια και μάχονται πολλές ομάδες για την 8άδα! Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από ειδικά παικτών αφού όπως έχουμε πει δεν αξίζει κάτι από νικες ομάδων παρά μόνο στο live όπου οι αποδόσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και μπορούμε να πληρωθούμε μέσα στο ματς με το cash out χωρίς να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεκινάω από Μιλάνο και τον Πάνγκος όβερ 2,5 ασσίστ στο 1,45 στη stoiximan και περισσότερες ασσίστ Πανγκος 5+ στο 3,45! Ο Πάνγκος στο προηγούμενο ματς έδωσε 7 ασσίστ κι η απόδοση του 5+ είναι τεράστια κι αξίζει ένα μικρότερο ποντάρισμα. Το 1,45 είναι πάρα πολύ βατό και μπορείτε να το συνδυάσετε με κάτι άλλο.

Στο ματς του Πάο κόντρα στη Βιλερμπάν θα επιλέξω Ντε Κολό όβερ 13,5 πόντοι καθώς μετά την έλευση του Μποστ έχει απελευθερωθεί και κοιτάει περισσότερο το σκοράρισμα παίρνοντας πιο πολλά σουτ κι έχει αφήσει την οργάνωση στον Μποστ. Αξία έχει και το όβερ 13,5 πόντοι του Μπέικον στο 2,12 λόγω της εξαιρετικής απόδοσης διότι ο Μπέικον είναι εμφανώς αδιάφορος τον τελευταίο καιρό. Βλέποντας όμως το line τόσο χαμηλά για έναν σκόρερ μας προκαλέι να το επιλέξουμε.

Αυτές είναι οι σημερινές free επιλογές καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!