Τρομερές μέρες και στα free tips αφού κάναμε όργια το τρίημερο με πολλά ταμεία και 2 αποδοσάρες του 3,80 και 3,90!!! Είδατε μάλιστα τον Κάουαν που σας τον έδωσα από το Σάββατο ότι τον γκρέμισαν και πήγε σχεδόν στο μισό η απόδοση! Γι αυτό σας έχω πει μπείτε στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ για να παίρνετε ειδοποίηση και για τα free και να τα προλαβαίνετε άμεσα πριν τα γκρεμίσουν. Επίσης πολλά σημεία αν είναι λίγο πριν την έναρξη λόγω τελευταίων ειδήσεων τα δίνουμε μέσα στο γκρουπ κατ ευθείαν και χωρίς λινκ να σας πηγαίνει στο σάιτ.

Πάμε σήμερα στους αγώνες της Euroleague και ξεκινάμε με την Μακάμπι κόντρα στη Μονακό. Πολύ δύσκολο το έργο της Μονακό τώρα που έφαγε το break και η Μακάμπι θα πάρει τη νίκη εκτός αν έχει κόντρα σφυριγματα. Κόλαση η έδρα της Μακάμπι και πολύ δύσκολα μπορεί να περάσει μία ομάδα εκεί μέσα. Θα ξαναπάω στα εκτελεσμένα τρίποντα που τα βρίσκουμε στο stoiximan και μας χρυσοπλήρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ μεγάλη εντύπωση μου κάνει που άφησαν τα ίδια line και θα το εκμεταλλευτούμε. Μαρτιν από τη Μακάμπι όβερ 2,5 εκτελεσμένα τρίποντα στο 1,78 , Λόιντ από Μονακό όβερ 4,5 εκτελεσμένα τρίποντα στο 1,74 και Οκόμπο όβερ 4,5 εκτελεσμένα τρίποντα στο 1,76. Στο προηγούμενο ματς ο Μαρτιν εκτέλεσε 4 , ο Λόιντ 8 και ο Οκόμπο 7! Παίκτες που σουτάρουν πολύ έξω από το τρίποντο και θα τους εμπιστευτώ.

Πάμε τώρα στο ματς που έγινε χαμός στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ. Εδώ τώρα οι απουσίες παίζουν μεγάλο ρόλο και δημιουργούνται ευκαιρίες στα ειδικά παικτών. Από Παρτίζαν λείπουν 2 κολώνες της ομάδας ο Πάντερ κι ο Λεσσόρτ που αγωνίζονται 30+ λεπτά ο καθένας και παίρνουν αρκετές προσπάθειες που πρέπει πλέον να πάρουν οι υπόλοιποι. Από Ρεάλ εκτός οι Γιαμπουσέλε , Ντεκ , Αλοσέν κι αμφίβολοι μέχρι τελευταία στιγμή οι Κοζέρ και Ταβάρεζ. Πλεονέχτημα φυσικά η Ρεάλ που έχει πολύ μεγαλύτερο ρόστερ με έμπειρους παίκτες αφού σχεδόν όλοι έχουν αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Επίσης αμφίβολος για Παρτίζαν ο Έξουμ αλλά μάλλον θα αγωνιστεί εκτός αν η Παρτίζαν δε θέλει να κερδίσει κι αυτό γιατί ο Πάντερ έχει τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές κι αν κερδίσει η Παρτίζαν δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό!!! Αν δηλαδή δεν παίξει ο καλύτερος παίκτης σου που μπορεί με 2 σουτ να αλλάξει την ροή του ματς δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλές ελπίδες. Υπάρχει άλλο ένα ματς εντος έδρας οπότε μπορεί η Παρτίζαν στο επόμενο να πάρει τη νίκη που θα αγωνιστεί κι ο Λεσσόρτ για να έχει εκτίσει κι ο Πάντερ την ποινή και να είναι διαθέσιμος για το final4. Χωρίς όμως κι αυτό το σενάριο η Ρεάλ είναι πιο γεμάτη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Στους παίκτες έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στη Παρτίζαν. Να σημειώσω ότι τα σημεία είναι από τον στοιχιμαν. Δε κάνω διαφήμιση σε καμμία στοιχηματική γιατί όλοι είναι κλέφτες και το μόνο που θέλουν είναι να μας τα παίρνουν κι αν κερδίζουμε να μας κλειδώνουν λογαριασμούς αλλά απλά αναφέρω που τα έχω βρει. Εγώ προσωπικά έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να τα ποντάρω γιατί ο στοιχιμαν με έχει μπαναρισμένο λόγω κερδών…θα ξεκινήσω με τον Smalaigic που λόγω της απουσίας του Λεσσόρτ θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εκτός κι αν παρατήσει το ματς ο Ομπράντοβιτς και δούμε τον νεαρό Βουκσεβιτς να αγωνίζεται. Όβερ 8,5 πόντοι Σμαλαιγκιτς στο 1,70 και όβερ 3,5 ριμπάουντ στο 2,50!!! Τεράστια απόδοση για μόλις 4 ριμπάουντ για έναν παίκτη που πρέπει να έχει πολύ χρόνο. Από τα μεγαλύτερα value του κουπονιού αλλά το ότι είναι value δεν σημαίνει ότι θα έρθει κιολας. Να καταλαβαίνετε πάντα τι λέμε και πως το λέμε. Προσωπικά φάουλ του ίδιου παίκτη όβερ 3,5 στο 2,25!!! Άλλη μία τεράστια απόδοση για έναν παίκτη που στα 2 προηγούμενα ματς με τη Ρεάλ έκανε από 4 φάουλ ενώ αγωνίστηκε 11 και 8 λεπτά αντίστοιχα. Δύσκολα να μαρκάρεις τα θηρία της Ρεάλ…Για fun bet αποβολή με 5 φάουλ στο 10 απόδοση! Αβράμοβιτς όβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα στο 2,68 κι έχουμε άλλη μία τεράστια απόδοση!2/4 τρίποντα στο προηγούμενο ματς και 0/2 στο 1ο ματς κόντρα στη Ρεάλ. Είναι σουτέρ και θα πάρει την θέση του Πάντερ. Πιστεύω 5-6 τρίποντα θα τα πάρει τώρα αν μπουν θα πληρωθούμε αποδοσάρα! Εκτελεσμένα τρίποντα Αβράμονιτς όβερ 3,5 είναι καλό αλλά σε μικρή απόδοση 1,55…μπορεί να συνδυαστεί με κάτι ακόμα σαν δυάδα.

Αυτά για σήμερα , αρκετά σημεία και ο καθένας κάνει την επιλογή του.