FREE TIPS σήμερα από πλέι οφ Ευρωπαικών πρωταθλημάτων! Θα ξεκινήσω από την Γερμανία όπου η Μπάγερν υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη Ουλμ. Έκανε τη ζημιά η Ουλμ αφού πήρε το διπλό στην έδρα της Μπάγερν στο 1ο ματς κάνοντας το 0-1. Έχω ξεχωρίσει τον Yago Dos Santos όβερ 4,5 ασσίστ στο 1,74 στοιχιμαν! Μέσο όρο φέτος 6 ασσίστ στο Γερμανικό πρωτάθλημα και 6,5 στο Eurocup άρα δε θα το έλεγα σωστό line το 4,5 και θα το επιλέξω. Ισως φοβούνται πως η Μπαγερν είναι καλή στην άμυνα και μπορεί να τους περιορίσει αλλά όπως είδαμε και στο 1ο ματς η Ουλμ παίζει γρήγορο μπάσκετ run and gun και δε σταματιέται εύκολα.

2ο σημείο από Αδριατική Λίγκα και το ματς της Τσεντεβίτα με την Παρτίζαν. Φέρελ από Τσεντεβίτα όβερ 4,5 ασσίστ στο 1,75 stoiximan. Χωρίς τον Ανταμς η Τσεντεβίτα που μπορεί να αναλάβει και την οργάνωση του ματς κάποιες φορές οπότε ο Φέρελ είναι ο μόνος που μπορεί να οργανώσει σωστά και να δώσει πάσες πάρε βάλε.

3ο σημείο θα είναι από το Γαλλικό πρωτάθλημα και από τη σειρά ημιτελικών ανάμεσα σε Λεβαλουά και Βιλερμπάν. Εκτος και σήμερα για την Βιλερμπάν ο Ντε Κολό οπότε ο μοναδικός οργανωτής θα είναι ο Ντι Μποστ και θα επιλέξουμε το όβερ 4,5 ασσίστ του στο 1,93 στοιχιμαν. Εξαιρετική απόδοση για τον Μποστ που στο πρώτο ματς της σειράς έδωσε 6 ασσίστ κι η Βιλερμπάν σημείωσε μόλις 69 πόντους γιατί ήταν πάρα πολύ άστοχη!

αυτά είναι τα σημερινά μας σημεία καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!