Μεγάλο ντέρμπι σήμερα και με μεγαλο φαβορί τον Ολυμπιακό καθώς ο Πάο είναι χωρίς 3 Αμερικάνους και όπως βλέπετε όλοι έχει χάλια κι ήδη έχει ξεκινήσει δυνατά τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να παίξουμε σήμερα. Εχω 2 ειδικά ομάδων που θεωρώ πως είναι πολύ καλά αλλά επειδή είναι λίγο αμφιλεγόμενα σημεία και οι στατιστικές υπηρεσίες μετράνε ότι θέλουν με φοβίζει μην τα μαγειρέψουν πάλι. Όταν παίζουμε σημεία όπως λάθη , κλεψίματα και κοψίματα όπως βλέπετε στα τελευταία ματς μας έχουν κλεψει 3 ταμεία!!! Αυτό γίνεται φυσικά γιατι οι στοιχηματικές τα χουν πλακάκια με τις στατιστικές υπηρεσίες κι όπου έχουν δεχθεί πολύ τζίρο προσπαθούν να τα μαγειρέψουν προς οφελος τους! Μεγάλοι απατεώνες αλλά όταν δίνουμε free σημεία που τα παίζουν πάρα πολλά ατομα βλέπετε τι γίνεται και γιατί υπάρχει η συνδρομή.

Περισσότερα λάθη Πάο στο 1,80 και περισσότερα κλεψίματα Ολυμπιακός στο 1,65. 2 σημεία που φοβάμαι μη μας κλέψουν πάλι αλλά δε γίνεται να μην τα παίξω! Ο Πάο είναι στην ουσία χωρίς πλει μέικερ και η λογική λέει ότι εκεί θα πιέσει Ολυμπιακός που διαθέτει τον καλύτερο αμυντικό στη συγκεκριμένη θέση Γουόκαπ. Εύκολο να κάνει λάθη ο Πάο και μάλιστα εκτος έδρας και να κλέψει μπάλες ο Ολυμπιακός.

Πονίτκα όβερ 2,5 ασσίστ στο 1,50 στοιχιμαν. Μικρή απόδοση αλλά πολύ καλό σημείο καθώς ο μόνος άσσος είναι ο Λι και ο Πονίτκα βοηθάει στη δημιουργία. Θα έπαιζα και το 5+ ασσίστ στο 3,70 αλλά ο Πάο θα δυσκολευτεί να σκοράρει σήμερα οπότε καλύτερα πιο safe.

Τελευταίο σημείο σε εξαιρετική απόδοση Αγραάνης όβερ 4,5 πόντοι στο 2,15!!! Εξαιρετική απόδοση για έναν παίκτη που έχει κίνητρο κόντρα στη παλιά του ομάδα , παίρνει αρκετές προσπάθειες και λογικά θα αγωνιστεί περισσότερο από τον Γουίλιαμς που μοιάζει να είναι αδιάφορος αφού δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Αν δε μπορέσει να βάλει 5 πόντους κι είναι τόσο άστοχος χαλάλι του!

Αυτά τα free μας σημεία για σήμερα καλή επιτυχία σε όλους!!!