Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ματς από την Τουρκία ανάμεσα σε Εφές και Φενέρ με ειδικά παικτών που έχουν αξία καθώς κατά 90% η Εφές θα έχει τις απουσίες των Ζιζιτς και Μπουμπουά οπότε θα μικρύνει το ροτέισον όπως έκανε και στο προηγούμενο ματς. Λίγοι παίκτες θα αγωνιστούν πολλά λεπτά κι αυτό βολεύει στην επιλογή των ειδικών μας. Αν δειτε τα στατιστικά του προηγούμενου ματς ο Κλάιμπερν αγωνίστηκε 39 λεπτά ο Λάρκιν 36 κι ο Μπαγε 37 λεπτά!

1ο μας σημείο θα είναι ο Amath Mbaye από Εφές όβερ 3,5 ριμπάουντ στο 1,60 και στα εναλλακτικά lines παικτών βρίσκουμε Mbaye 6+ ριμπαουντ στο 3,60 7+ στο 6 και 8+ στο 9,50 απόδοση!!! Στο προηγούμενο ματς πήρε 10 ριμπάουντ οπότε από 6+ πάνω σε αυτές τις αποδόσεις για λίγα χρήματα αξίζει αφού λογικά πάντα θα αγωνιστεί αρκετά!

Ενας άλλος παίκτης της Εφές που βλέπω κάποια αξία είναι ο Haltali όβερ 4,5 πόντοι στο 2,35!!! Στα 2 προηγούμενα ματς αγωνίστηκε 20 και 25 λεπτά σημειώνοντας 4 και 7 πόντους αντίστοιχα κόντρα στην Φενέρ. Δεν υπάρχουν πολλοί ψηλοί στην Εφές οπότε ο Haltali θα αγωνιστεί και σήμερα κανα 20 λεπτο. Δεν παίρνει πολλές προσπάθειες γιατί δεν τον τροφοδοτουν και κάνει κυρίως την χαμαλοδουλειά αλλά 5 πόντοι δεν είναι πολλοί  για κάποιον που θα αγωνιστεί 20 λεπτα σε ένα ματς με γρήγορο τέμπο και πολλές επιθέσεις.

Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε όλους!!!