Καλησπερα σε όλους μετά από μία εξαιρετική ημέρα τόσο στο VIP Pου σπάσαμε Ταμεία με μοναδικές ειδήσεις ξανά και 4/5 σημεία αλλά και στα FREE που μας πήγε ταμείο ο Μίσιτς στο 2 απόδοση!!! όλα τα ειδικά που δώσαμε από το Ελληνικό ντέρμπι πιάστηκαν μονάδα καθώς διακόπηκε. Πάμε στα σημερινά όπου υπάρχει αρκετή δράση με τελικούς πρωταθλημάτων και Ευρομπάσκετ γυναικών.

Ξεκινάω από το Γερμανικό πρωτάθλημα και το Ουλμ – Βόννη. Αν κερδίσει η Ουλμ το πρωτάθλημα τελείωσε ενώ αν κερδίσει η Βόννη γίνεται το 2-2 και πάμε στην έδρα της για τον τελευταίο τελικό! Δύσκολο ματς κι έχουμε ξεχωρίσει ήδη έναν παίκτη της ουλμ ο οποίος έχει δωθεί στο συνδρομητικό μας. Για τα free έχουμε έναν παίκτη της Βόννης τον Finn Delany όβερ 7,5 πόντοι στο 2,10. Μας πήγε κουβά στο προηγούμενο ματς που τον είχαμε επιλέξει αφού σημείωσε 5 πόντους με 0/4 τρίποντα και 2 χαμένες βολές. Πιστεύω σήμερα να μην είναι τόσο άστοχος , λείπει κι ο Κέσενς ένας ακόμη ψηλός κι η απόδοση είναι εξαιρετική!

Πάμε στην Ιταλία όπου το Μιλάνο προηγείται 2-1 και η Βίρτους θα τα δώσει όλα για τη νίκη και την ισοφάριση στην έδρα της. Έναν παίκτη έχω επιλέξει κι από εδώ τον Τεόντοσιτς της Βίρτους όβερ 9,5 πόντοι. Μας πήγε ταμείο και στο προηγούμενο ματς και θα τον εμπιστευτώ ειδικά σε ένα εντός έδρας ματς.

Τώρα θα κάνουμε μία βόλτα στο Ευρωμπάσκετ γυναικών όπου υπάρχουν ειδικά παικτριών και στη bet365 και στο στοιχιμαν. Ξεκινάω με το ματς της Ελλάδας με τη Λετονία όπου βρίσκουμε στο 2,15 την Laksa under 2,5 εύστοχα τρίποντα. Στο ματς με την Ισπανία είχε 3/4 αφού ήταν πάρα πολύ εύστοχη. Ας πάρει και σήμερα μόλις 4 προσπάθειες κι αν βάλει 3 χαλάλι της. Mη ξεχνάμε ότι μιλάμε για γυναίκες που δεν είναι τόσο εύστοχες από το τρίποντο και θεωρώ πολύ δύσκολο για 2ο συνεχόμενο ματς να σημειώσει 3 ευστοχα τρίποντα. Συν ότι η απόδοση είναι εξαιρετική!

Στο ματς Σλοβενία – Γερμανία έχω ξεχωρίσει 2 παίχτριες. Περισσότεροι πόντοι στον αγώνα Ομπλακ στο 2,60 στο στοιχιμαν! Εξαιρετική απόδοση για την Σλοβένα που θα πάρει τις περισσότερες προσπάθειες απ όλες τις παίκτριες που θα αγωνιστούν κι από τις 2 ομάδες! Στο προηγούμερνο ματς σημείωσε 25 πόντους και πήρε 21 σουτ! Το όβερ 14,5 της ίδιας παίκτριας στο 1,55 στοιχιμαν είναι καλό σημείο αλλά πιστεύω θα γκρεμιστεί σε 20 δεύτερα οπότε καλύτερα 1η σκόρερ του ματς και σε μεγάλη απόδοση! 2ο σημείο μας η Γερμανίδα Svenja Brunckhorst όβερ 9,5 πόντοι στο 1,87. Κόντρα στην πολύ καλή Γαλλία πήρε τις περισσότερες προσπάθειες αλλά ήταν πολύ άστοχη. Σημείωσε 6 πόντους με 2/9 δίποντα , 0/2 τρίποντα και 2/2 βολές. Λίγο πιο εύστοχη να είναι σήμερα και κόντρα σε πιο βατό αντίπαλο θα κάνει εύκολα το όβερ. Η ίδια παίκτρια under 4,5 ριμπάουντ στο 1,87 στοιχιμαν. Πολύ υψηλό το line γγια την πλει μεικερ της Γερμανίας που στο προηγούμενο ματς πήρε 2 ριμπάουντ και στο Γερμανικό πρωτάθλημα που αγωνίζεται είχε όλη τη χρονιά μέσο όρο 4 ριμπάουντ. Να τονίσουμε όμως ότι το Γερμανικό πρωτάθλημα είναι πολύ αδύναμο σε σχέση με αυτό το επίπεδο του Ευρωμπάσκετ.

Αυτά τα σημερινά μας σημεία καλή επιτυχία σε όλους!!!