Ξεκινάει αύριο το Παγκόσμιο Κύπελλο με κάποια σημαντικά ματς αλλά τα περισσότερα είναι σχετικά εύκολα παιχνίδια χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Εμείς εδώ θα ασχοληθούμε με κάποια ειδικά παικτών που έχουν αξία.

1ο σημείο που έχουμε ξεχωρίσει από την Ανγκόλα ο Childe Dundao under 3,5 ασιστ στο 1,68. Ο βασικός πόιντ γκαρντ της Ανδόρας θα τα βρει σκούρα απέναντι στην Ιταλία κι είναι περισσότερο σκόρερ παρά δημιουργός. Η Ανγκόλα είναι έτσι κι αλλιώς πολύ αδύναμη και δε θα βάλει πολλούς πόντους οπότε λιγότερες κι οι πιθανότητες για ασσίστ του Ντουντάο. Συν ότι θεωρώ θα αγωνιστεί μαξ 25 λεπτά.

Από Μαυροβούνιο Βούτσεβιτς όβερ 16,5 πόντοι. Ματς πρόκρισης κόντρα στο Μεξικό αφού την Αίγυπτο λογικά θα την κερδίσουν κι οι 2 ενώ από Λιθουανία λογικά πάντα θα χάσουν κι οι 2. Ο νικητής αυτού του ματς έχει πάρει κατά 99% την πρόκριση! Ο Βούτσεβιτς είναι το αστέρι της χώρας και θα αγωνιστεί μίνιμουμ 30 λεπτά σε ένα τόσο σημαντικό ματς και θα πάρει πολλές μπάλες.

Πάμε στη διοργανώτρια Φιλιππίνες που δεν έχει τύχη κόντρα στην πολύ καλή Δομηνικανή Δημοκρατία αλλά έχει έναν παίκτη κίλλερ που θα πάρει πάνω από 25 προσπάθειες! Τζόρνταν Κλαρκσον πόντοι παίκτη ορόσημα στη bet365 25+ σε απόδοση 1,80. Καλύτερο από το όβερ 25,5 πόντοι γιατί πολλές φορές έχουμε δει ότι κι ο ένας αυτός πόντος είναι σημαντικός! Είναι ο ηγέης της ομάδας θα πάρει όλες τις προσπάθειες και η Δομηνικανή δεν παίζει φανατική άμυνα. Πιθανό και το όβερ 4,5 ασσίστ του.

Τέλος πάμε στο μεγάλο ντέρμπι του Καναδά κόντρα στη Γαλλία!!! Τρομερό ματς με πολύ ενδιαφέρον όπου ο νικητής εδώ θα πάρει και την πρωτιά στον όμιλο. Το αστέρι της Γαλλίας κι ο βασικός της πυλώνας στην επίθεση θα είναι ο Φουρνιέρ και έχω επιλέξει το όβερ 1,5 ευστοχα τρίποντα στο 1,66 και το ευστοχα τρίποντα ορόσημα 3+ στο 3,15. Θα πάρει σίγουρα 5+ σουτ έξω από το τρίποντο κι όλοι γνωρίζετε τι σκόρερ είναι ο Φουρνιέρ. Προέρχεται από μία χρονιά στο ΝΒΑ όπου έπαιξε ελάχιστα και θέλει να δώσει απαντήσεις με την Εθνική του. Θα δούμε γρήγορο ματς με πολλές κατοχές οπότε και περισσότερες προσπάθειες που βολεύει την επιλογή μας. Ένα σημείο που μου κάνει εντύπωση από στοιχιμαν κι είναι σε εξαιρετική απόδοση είναι να κάνει μία τάπα ο Μπρούκς του Καναδά στο 7!!! 7 απόδοση για τον καλύτερο αμυντικό της ομάδας που ακολουθεί τις φάσεις και μπορεί να του βγει μία μόλις τάπα το θεωρώ μεγάλο και value. Βέβαια προσοχή το 7 απόδοση είναι για λίγα χρήματα ώστε να διεκδικήσουμε πολλά! Αν ήταν 1,90 δεν θα το παίζαμε.

Αυτά για σήμερα και προσοχή γενικά στις επιλογές σας γιατί αν κάποιες μεγάλες ομάδες ξεφύγουν θα ξεκουράσουν τους βασικούς τους παίκτες!