Τρομερά ταμεία σε αποδοσάρες τα μακροχρόνια μας με Δομηνικανή Δημοκρατία στο 2,80 που το χαμε δώσει free για όλους από 27 Ιουλίου και με Γερμανία στο 3 απόδοση για νικητές ομίλων!!! Βέβαια η Δομηνικανή δεν είναι 100% ακόμη 1η γιατί πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Ανγκόλα ή να χάσει με μικρή διαφορά αλλά δε πιστεύω να μπορεί η Ανγκόλα να την κερδίσει. Η Γερμανία με την ήττα της Φινλανδίας είναι 100% 1η στον όμιλο. Στα σημεία παιχτών είχαμε 0/2 αφού και ο Φοντέκιο και ο Κλαρκσον πήραν τις προσπάθειες αλλά ήταν πάρα πολύ άστοχοι. Πάμε να δούμε τι έχουμε αύριο.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΚΑΠΕ ΒΕΡΝΤΕ

Θα ξαναεμπιστευτώ τον Αλμέιδα που ήταν πολύ άστοχος στο 1ο ματς και έριξαν λίγο το line του. Όβερ 10,5 πόντοι Ιβαν Αλμέιδα στο 1,65 στοιχιμαν ενώ στη bet365 το line είναι στο 12,5! Τις ασσίστ του Ταβάρεζ τις έριξαν στο 1,70 το όβερ 1,5 από 2,20 που μας είχαν πάει ταμείο την προηγούμενη φορά και λόγω απόδοσης δε θα μπλέξω. Αν ήταν 2+ θα είχε value.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ – ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Εδώ θα πάω με το θηρίο της Ιορδανίας Ahmad Al Dwairi που είναι ο γνωστός Ντουβερίογλου και όβερ 20,5 πόντοι και ριμπάουντ στο 1,76 bet365. Στη στοιχιμαν το line είναι στο 22,5!!! Κόντρα στην Εθνική μας είχε 14 πόντους και 9 ριμπάουντ παρόλο που είχαμε και τον Παπαγιάννη στα μέτρα του ενώ η Νέα Ζηλανδία δεν έχει τόσο ψηλό παίκτη. Πρέπει να κάνει πάρτυ στη ρακέτα και θα τον εμπιστευτώ!

ΚΙΝΑ – ΣΑΟΥΘ ΣΟΥΔΑΝ 

Έναν Κινέζο παίκτη έχω ξεχωρίσει εδώ που πάλι έχει διαφορά στη τιμή bet365 και στοιχιμαν. Η επιλογή μας θα είναι από στοίχιμαν Qi Zhou όβερ 5,5 ριμπάουντ στο 1,75 ενώ στη bet365 το line είναι στο 6,5! Στο προηγούμενο ματς πήρε 5 ριμπάουντ αλλά αγωνίστηκε μόλις 19 λεπτά κόντρα στη Σερβία γιατί το ματς πήρε μεγάλη διαφορά. Αυριο προβλέπω να παίζει γύρω στα 30 λεπτά εκτος αν πάλι η Κίνα κλατάρει από νωρίς. Πρέπει όμως να παλέψει το ματς η Κίνα γι αυτο και πιστεύω πως θα αγωνιστεί αρκετά ο καλύτερος Κινέζος ψηλός υψους 2.17.

Αυτά τα αυριανά μας σημεία καλή επιτυχία σε όλους!