Πάμε στα σημερινά free tips ξεκινώντας από το ματς της Κίνας με το Πουέρτο Ρίκο και τον Waters πόντοι ορόσημα 15+ στη bet365 στο 1,62 ή όβερ 15,5 στοιχιμαν στο 1,87. Ο ηγέτης του Πουέρτο Ρίκο σημείωσε 19 κόντρα στο Σουδάν και 9 κόντρα στη Σερβία που έχει όμως μία από τις καλύτερες άμυνες με 1/8 τρίποντα! Κόντρα στη Κίνα που έχει κάκιστη άμυνα μπορεί να σημειώσει 15+ πόντους!

Πάμε στο Ιράν και ένα παίκτη που μας πλήρωσε πολύ καλά στο VIP προχτές μέχρι 4,30 απόδοση! Αμίνι του Ιραν όβερ 9,5 πόντοι στοιχιμαν. Το μεγάλο ταλέντο του Ιραν που αγωνίζεται στη Μονακό αλλά κυρίως στους u21 όπου έχει μέσο όρο 21 πόντους! 15 πόντους σημείωσε κόντρα στην Ακτή και 4 κόντρα στη Βραζιλία όπου ήταν άστοχος με 2/10 σουτ. Αν είναι μέτρια εύστοχος θα βγάλει αυτό το line.

Τέλος ένα ειδικό ομάδας από στοιχιμαν από το ματς της Εθνικής μας είναι η Νεα Ζηλανδία να σημειώσει παραπάνω τρίποντα από την Ελλάδα στο 1,50. Μικρό μπορείτε να το συνδυάσετε με κάτι ακόμη. Η Νεα Ζηλανδία παίζει πολύ με το τρίποντο θα πάρει πολλές προσπάθειες κι από την άλλη η Ελλάδα δεν είναι τόσο καλή από το τρίποντο.

Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!