Πολύ καλά και σήμερα στα free tips με 2/3 αφού χάθηκε μόνο ο ντα Ροσα που αγωνίστηκε 15 λεπτά κι είχε 1/3 σουτ. Δε γίνεται να τα πιάνουμε κι όλα αλλά παίζουμε μελετημένα κι έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε κέρδος κάθε μέρα με το Παγκόσμιο και μάλιστα free για όλους ώστε όποιος δεν έχει να φτιάξει κάβα να μπορεί να πάρει συνδρομή και να παίζει επαγγελματικά με στόχο την επένδυση κι όχι τον τζόγο! Εδω το μότο μας είναι επενδύουμε δεν τζογάρουμε γιατί παίζουμε με συστηματάρα που αποδεδειγμένα εδώ και 7 χρόνια (αναλυτικά στατιστικά κρατάμε 4 χρόνια) μας βγάζει τεράστιο κέρδος!

Πάμε τώρα σε κάποια αυριανά σημεία από τον ΟΠΑΠ που έχει κάνει λάθη! Ο στοιχιμαν ακόμη δεν έχει βγάλει ειδικά παικτών στα περισσότερα ματς οπότε αν βγει κι εκεί κάτι θα δώσουμε αργότερα ή αύριο. Ξεκινάω από Γερμανία και τον Σρέντερ όβερ 17,5 πόντοι στο 1,70 όταν στη bet365 είναι στο 19,5. Δεν είναι μικρή ομάδα η Γεωργία κι ο Σρέντερ θα αγωνιστεί αρκετά και θα πάρει προσπάθειες αφού είναι ο ηγέτης της ομάδας. Ο Φρανζ Βαγκνερ λογικά θα είναι οκ αλλά δεν νομίζω να αγωνιστεί πολύ σε αυτό το ματς οπότε ο Σρέντερ θα πάρει τις περισσότερες πρωτοβουλίες.

Από Σλοβενία Ντόνσιτς όβερ 6,5 ασσίστ στο 1,65. Το μικρότερο line που μπορούμε να βρούμε για τον Ντόνσιτς που δίνει τις ασσίστ πάρα πολύ εύκολα. Δύσκολο ματς το αυριανό για τη Σλοβενία κι ο λούκα πρέπει να αγωνιστεί 35 λεπτά! Ο ηγέτης της ομάδας που έχει συνεχώς τη μπάλα στα χέρια του. Όλοι τον γνωρίζετε δεν υπάρχει λόγος για περισσότερη ανάλυση.

Πάμε στη Σερβία και τον Μάρκο Γκούντουριτς under 11,5 πόντοι στο 1,72. Δεν παίρνει πολλά σουτ ο Γκούντουριτς και το ματς αύριο είναι σημαντικό οπότε θα έχει περισσότερο δημιουργικό και αμυντικό ρόλο. Δεν είναι σκόρερ , μπορεί να βάλει 7-8 πόντοι κι όλα καλά. Οι 12 γι αυτό το ματς μου φαίνονται πολλοί. Συν ότι η Σερβία έχει πολλούς παίκτες και γίνεται μεγάλο ροτέισον.

Αυτά τα 3 σημεία από ΟΠΑΠ free για όλους !!!