Καλημέρα σε όλους μεγάλη μέρα σήμερα για το Παγκόσμιο Κυπελλο αφού κρίνονται πολλά για την πρόκριση. Εχουμε εκπλήξεις όπως τον αποκλεισμό της Αυστραλίας και θα δούμε τι άλλο να περιμένουμε. Πάμε στα σημεία μας.

Ξεκινάω με Βραζιλία και τον Leonardo Meindl όβερ 7,5 πόντοι στη νόβιμπετ στο 1,73 και στοιχιμαν 1,65! Λάθος line καθώς στη bet365 τον βρίσκουμε στο 9,5 σε απόδοση 1,71!!! Για την ώρα στα 4 ματς που έχει δώσει η Βραζιλία έχει 9-7-7-5 πόντους και αγωνίζεται 22-28 λεπτά! Βάση αριθμών θα πει κάποιος δε βλέπω κάποιο value αλλά για να δούμε πόσες προσπάθειες παίρνει. 2/11 σουτ , 2/10 σουτ , 1/8 σουτ και 2/11 σουτ συν κάποιες βολές!!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα έχει σπάσει σε αυτό το Παγκόσμιο και λογικά κι αύριο θα πάρει τις ίδιες προσπάθειες. Δεν είναι κάποιος τυχαίος παίκτης αλλά σκόρερ αφού πέρσι με την Κλουζ είχε 15 πόντους μέσο όρο και στο πρωτάθλημα και στο Eurocup!!!

Από Βραζιλία πάλι στο στοιχιμαν αξίζει ενα bet builder Yago Santos 12+ πόντοι στο 1,53 + Yago Santos 6+ ασσίστ στο 1,45 που μας βγάζει 2,22 απόδοση! Καλό combo για τον άσσο της βραζιλίας που θα πάρει αρκετές προσπάθειες και μοιράζει το παιχνίδι της ομάδας! Θα παίξει 30+ λεπτά οπότε θα τον εμπιστευτώ. Το συν της Βραζιλίας είναι ότι Yago Santos και Caboclo ήταν συμπαίκτες πέρσι στην Ουλμ και βρίσκονται με κλειστά τα μάτια.

Πάμε τώρα στο Πουέρτο Ρίκο κι ένα σημείο που μου κάνει τρομερή εντύπωση και θα μπορούσατε να βάλετε διπλό ποντάρισμα! Το βρίσκουμε στο 1,57 απόδοση και είναι ο Waters από Πουέρτο Ρικο εκτελεσμένα τρίποντα όβερ 6,5!!! Για την ώρα στα 4 ματς έχει εκτελέσει 9-8-8-13 !!! Δηλαδή όχι στα 6 δεν έχει πέσει ποτέ αλλά ούτε στα 7 που είναι το όριο που θέλουμε για ταμείο. Θα πάρει τις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας του και πολλά τρίποντα. Αυτή είναι η δουλειά του κι απορώ που έβαλαν τόσο μικρό line. Κανονικά 8,5 έπρεπε να βάλουν και το λάθος τους θα το πληρώσουν!!!

Αυτά είναι τα σημερινά μας free και θα έχετε παρατηρήσει ότι μολις τα δώσουμε μετά από λίγο αλλάζουν τα lines και δε τα προλαβαίνετε όλοι. Αν αλλάξουν τα lines δεν υπάρχει value! Βρίσκουμε τα λάθη τους και σημεία που έχουν value βάση στατιστικών ή χρόνου συμμετοχής άσχετα αν έρθουν ή όχι. Για να έρθει ένα ειδικό παίκτη πρέπει κι ο παίκτης να βρεθεί σε καλή ημέρα. Γι αυτό όταν κάνω μία επιλογή παίκτη με νοιάζει να πάρει χρόνο και προσπάθειες αυτά που γράφω στην ανάλυση γιατί έτσι παίζω σωστά και σε βάθος χρόνου θα είμαι κερδισμένος. Αν για παράδειγμα σήμερα ο Meindl κάνει 2/10 σουτ εγώ ικανοποιημένος θα είμαι με την επιλογή γιατί τις προσπάθειες τις πήρε! Καλή επιτυχία!!!