Καλημέρα σε όλους μετά από ταμείο τη χτεσινή μας ημέρα και σε όλο το Παγκοσμίο μόνο από τα free tips είστε συν και μάλιστα αρκετά!!! Συν παντου είμαστε όπως μπορείτε να δείτε στο πίνακα με τα στατιστικά μας και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος που κοντεύει για να μπούμε σιγά σιγά στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων και των Ευρωπαικών υποχρεώσεων!

Σήμερα η μέρα είναι περίεργη γιατί τα ματς είναι στην ουσία αδιάφορα. Αφορούν την κατάταξη 5-8 θέσεων και δε κρίνουν κάτι άλλο καθώς η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες έχει κριθεί χτες με τη Σερβία και τη Γερμανία που πήγαν στους 4 της διοργάνωσης να παιρνούν αυτόματα στους Ολυμπιακούς για την Ευρώπη. Ξεκινάω με το ματς της Ιταλίας κόντρα στη Λετονία που έχω ξεχωρίσει τον Μπέρτνας κλεψίματα και κοψίματα under 1,5 στο 1,65 στη stoiximan. Προέρχεται ο ΝΒΑερ από χτεσινό παιχνίδι και δε νομίζω να αγωνιστεί πάνω από 25 λεπτά. Επίσης δεν είναι φανατικός στην άμυνα κι είναι δύσκολο και το κλέψιμο και το κόψιμο.

Στο επόμενο ματς από Σλοβενία η επιλογή μας Τομπει under 1,5 κλέψιμο στο 1,60 στο stoiximan και 1,63 νόβιμπετ. Αλλο ένα σημείο που μου κάνει εντύπωση ο σέντερ να κάνει 2 κλεψίματα. Οκ μπορεί να πετάξουν τη μπάλα πάνω του και θα μετρήσει σαν κλέψιμο ή να απλώσει κάπως τα χέρια του να χτυπήσει η μπάλα και να την πάρει πάλι κλέψιμο αλλά δε το χω τόσο πιθανό. Επίσης και ο Τόμπει αγωνίστηκε χτες κι η καταπόνεση απ όλο το τουρνουά είναι μεγάλη δε βρίσκω λόγο γιατί να παίξει αρκετά σ ένα τόσο αδιάφορο ματς. Ευκαιρία να παίξει ο Ντίμετς περισσότερο.

Αυτά τα 2 είναι τα σημεία μας καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!