Χάθηκε το free μας χτες ενώ στο VIP τα πήγαμε εξαιρετικά με 3/4 και το ένα χαμένο πάλι στο όριο για 1 ασσίστ!!! Πάμε στα σημερινά σημεία όπου τα ματς είναι αρκετά! Θα ξεκινήσω από τη πρεμιέρα του Γερμανικού πρωταθλήματος και το ματς ανάμεσα σε Ουλμ και Τσέμνιτζ. Η Ούλμ δεν είναι η περσινή ομάδα και πρωταθλήτρια αφού έφυγαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες αλλά έμεινε δανεικός ο Ισπανός πιτσιρικάς Juan Nunez ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού της Ουλμ , θα αγωνίζεται αρκετά κι όλοι είδαμε και στο Παγκόσμιο πόσο μεγάλη έφεση έχει στις ασσίστ!!! Οβερ 5,5 ασσίστ του Nunez της Ουλμ το βρίσκουμε στο 2,10 στη στοιχιμαν και θα το τιμήσουμε!!! Επίσης για fun bet με λίγα χρήματα αξίζει το 9+ ασσίστ στα εναλλακτικά lines παικτών στο 7,60 απόδοση!!! Τα fun bet τα παίζουμε 1/10 του σταθερού μας πονταρίσματος δηλαδή ελάχιστα χρήματα κι αν βγουν βγήκαν!

Τώρα θα πάμε στη Γαλλία και το ματς Μπουλόν-Λεβαλουά κόντρα στη Λιμόζ. Tevin Brown όβερ 10,5 πόντοι στη νόβιμπετ στο 1,90 ή 11+ πόντοι στο στοιχιμαν στο 1,75 από εναλλακτικά ειδικά παικτών. Η Μπουλόν έχει μείνει μόλις με 2 γκαρντ γιατί τραυματίστηκαν οι Θίοντορ και Τουπάν που είναι βασικοί οπότε ο Brown και ο Sherfield θα αγωνιστούν από 35 λεπτά καθώς δεν υπάρχει άλλος!!! Βασικά υπάρχουν 2 πιτσιρίκια που μπορεί να πάρουν μαξ 5 λεπτά ο καθένας ή να πάει στο 2 ο Κονατέ για λίγο σε πιο ψηλά σχήματα.

Τέλος έχω άλλο ένα σημείο από Γαλλικό πρωτάθλημα και την Σαλόν τον Μάρκουνσον εναλλακτικά ειδικά παικτών 6+ πόντοι στο 1,60 στη στοιχιμαν. 7 σημείωσε κόντρα στη Νανσί και 7 κόντρα στη Μονακό ο ύψους 2.20 σέντερ και θα αγωνιστεί γύρω στα 20 λεπτά. Σχετικά βατό να βάλει 6 ποντάκια και να πληρωθούμε!

Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!