Άλλη μία εξαιρετική μέρα στα free μας χτες που σας μοιράσαμε στη κυριολεξία ξανά λεφτά!!! Στο VIP έχουμε σχεδόν 2.000ε κέρδος αυτό το μήνα οπότε ένας μαγικός μήνας παντού συνεχίζεται. Όσοι είστε στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ προλάβατε και το δωράκι του Παπανικολάου χτες που το στείλαμε μόλις βγήκαν οι απουσίες!!! Σας έχω πει μπείτε στο γκρουπ δε ξέρουμε πότε θα σκάσει κάποια είδηση κι αν δεν υπάρχει στη bet365 το σημείο το δίνουμε free για όλους!

Πάμε τώρα στα σημερινά μας σημεία ξεκινώντας από το ματς του Πάο με την Μακάμπι. Θα πάμε στη νόβιμπετ η όπου αλλού τα βρείτε απλά αναφέρω νόβιμπετ ή στοιχιμαν γιατί είναι οι πιο μεγάλες και βλέπω εκεί τι επιλογές υπάρχουν. Χουάντσο Ερναγκόμεθ όβερ 0,5 λάθη  στο 1,34 και θα το βαλουμε μαζί με τον Νέντοβιτς από Ερυθρό Αστέρα όβερ 0,5 λάθη στο 1,41 φτιάχνοντας μία δυάδα 1,89 απόδοση και θέλουμε από ένα λάθος για να πληρωθούμε. 2 παίκτες που παίρνουν τη μπάλα στα χέρια τους δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνουν από ένα λάθος.

Πάλι με λάθη θα συνεχίσουμε από Εφές. Λάρκιν όβερ 1,5 λάθη στο 1,67 και Κλάιμπερν όβερ 1,5 λάθη στο 1,72. Οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές για μόλις 2 λάθη παικτών που έχουν συνεχώς τη μπάλα στα χέρια τους και θα αγωνιστούν 30+ λεπτά ο καθένας. Συν ότι η Βαλένθια πιέζει στην άμυνα και μπορεί να οδηγήσει τους σταρ της Εφές στο λάθος. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο προηγούμενο ματς έκαναν από 4 λάθη ο καθένας! Κι αυτά τα σημεία τα βρίσκουμε στη νόβιμπετ!

Αυτά έχουμε για την ώρα κι να βγεί κάτι ακόμη λόγω απουσιών τεευταίας στιγμής θα δωθεί στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ απ ευθείας γι αυτό κάντε join ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα!