Εξαιρετική εβδομάδα η προηγούμενη και για τα FREE TIPS μας όπου βγάλαμε 3 αποδόσεις πάνω από 2,50!!! Τέτοια σημεία και μάλιστα free δεν υπάρχουν πουθενά! Τρομερός μήνας ο Οκτώβριος σε όλες μας τις υπηρεσίες έχοντας παντού κέρδος! Σήμερα ξεκινάει και το ΝΒΑ και κάθε μέρα θα έχουμε πάρα πολλά ματς περιμένωντας για το λάθος τους , πάντα όμως το πιο σημαντικο απ όλα που το λέω συνεχεια ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χωρίς κάποιος να είναι πιστός στο σύστημα δε θα κερδίσει ποτέ σας το υπογράφω!

Στα σημερινά μας τώρα ξεκινάμε με Eurocup κι έναν παίκτη που μας πλήρωσε και την προηγούμενη εβδομάδα τον Rasheed Sulaimon από την Γουλβς όβερ 16,5 πόντοι στο 1,70! Το πολυβόλο των Γουλβς στο προηγούμενο ματς πήρε 25 σουτ!!! Μετά και το τραυματισμό του Ζαγκαρς που θα μείνει εκτός για όλη τη σεζόν ο Sulaimon παίρνει ακόμη περισσότερες προσπάθειες! Ένας λόγος παραπάνω ότι το ματς είναι εντός έδρας και πιστεύω μπορεί εύκολα αν είναι μέτρια εύστοχος να βάλει 20+ πόντους.

Ένα ακόμη σημείο έχω από το ματς Αμβούργο – Χάποελ Τελ Αβιβ και συγκεκριμένα τον γνωστό μας Ανγκόλα της Χάποελ 11+ πόντοι από τα εναλλακτικά ειδικά παικτών στο στοιχιμαν στο 1,70. Να σημειώσει 11 και πάνω πόντους ο Ανγκόλα δε νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο! Παίρνει 10+ σουτ σε κάθε ματς , έχει πολύ χρόνο συμμετοχής γύρω στα 30 λεπτά , το παιχνίδι θα είναι run and gun γιατί και οι 2 ομάδες τρέχουν οπότε όλα μας οδηγούν στο όβερ του Ανγκόλα.

Τέλος ένα σημείο από Τσαμπιονς Λιγκ σε ένα ακόμη ματς που θα είναι run and gun με πολλές κατοχές οπότε βοηθά στην επιλογή μας! Από Κινγκ Σζετσιν Andrzej Mazurczak όβερ 5,5 ασσίστ στο 1,65 και όποιος θέλει για μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να επιλέξει το 7+ ασσίστ στο 2,27! 6 ματς έχει δώσει για φέτος η Κινγκ κι ο Mazurczak είναι ο οργανωτής της με μίνιμουμ 30 λεπτά στο παρκέ κι έχει δώσει 8-9-12-7-7-7 ασσίστ αντίστοιχα σε κάθε ματς! Δηλαδή για την ώρα φέτος δεν έχει πέσει κάτω από 7 ασσίστ! Πέρσι είχε 6,5 ασσίστ μέσο όρο οπότε βλέπουμε την έφεση που έχει στο συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού!

Αυτά είναι τα σημερινά μας σημεία καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και μη ξεχνάτε join στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα πάντα και για τα free διότι πολλά σημεία λόγω χρόνου δίνονται κατ ευθείαν στο γκρουπ χωρίς άρθρο.