Καλησπέρα σε όλους μετα άλλη μία εξαιρετική ημέρα με 2/3 free tips χάνοντας μόνο τον Sulaimon που σταματησε στους 13. Δε γίνεται να τα πιάνουμε κι όλα κάθε μέρα αλλά τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι τεράστια και στα free και το πιο σημαντικό είναι ότι οι επιλογές μας είναι εξαιρετικές αφού και οι παίκτες που χάνουμε παίρνουν τα σουτ και το χρόνο συμμετοχής! Δε γίνεται όμως να τους πετυχαίνουμε όλους στην καλή τους βραδυά!

Ξεκινάει και το ΝΒΑ και κάποιες ημέρες θα δίνουμε και free NBA στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ γι αυτό κάντε join να μη χάνετε σημείο. Πάμε στο eurocup και το ματς του Άρη κόντρα στη Σλασκ όπου έχω ξεχωρίσει τον Gravett 9+ πόντοι στο 1,82 και τον Kulvietis 9+ πόντοι στο 1,53. 2 παίκτες που θα πάρουν και χρόνο και προσπάθειες κυρίως τριών πόντων. Πάιζουν στην έδρα τους οπότε αυτά τα line τα θεωρώ βατά. Τις αποδόσεις αυτές τις βρίσκουμε στη στοιχιμαν στα εναλλακτικά lines παικτών. Παρόμοια έχει και η νόβιμπετ.

Πάμε τώρα στο ματς της Τουρκ Τέλεκομ με την Ουλμ ξανά για το Eurocup. Εδώ έχουμε 2 ειδήσεις σημαντικές! 1η ότι η Τουρκ άλλαξε προπονητή και ο νέος θελει πολύ πιο γρήγορο τέμπο από τον προηγούμενο που πήγαινε πολύ σιγά. Αυτό θέλουν και οι παίκτες! Η Ουλμ κατά 90% θα έχει εκτός τον Νιουνιεζ κι αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος Georginho De Paula θα παίξει 30+ λεπτά κι έχω επιλέξει το όβερ 9,5 πόντων του στο 1,80 και 5+ ασσίστ στο 1,50 ή 6+ στο 2,05. Μπορεί όποις θέλει να κάνει bet builder όβερ 9,5 πόντοι + 5+ ασσίστ για μεγαλύτερη απόδοση γιατί πιστεύω θα τα πάει καλά και στους 2 τομείς του παιχνιδιού!

Αυτά για την ώρα περιμένω κάτι τελευταία νέα κι αν βρεθεί κάτι λόγω απουσίας που θα έχει value θα δωθεί κατ ευθείαν στο γκρουπ μας στο τέλεγκραμ. Καλή επιτυχία σε όλους!!!